Σε εξέλιξη το θρίλερ της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ο σύντροφός της Αναστάζιας ενημέρωσε χθες βράδυ ότι σήμερα Κυριακή φτάνει στο νησί η μητέρα της αγνοούμενης μαζί με ομάδα αναζήτησης από ιδιωτικούς ντεντέκτιβ.

Χτες βρέθηκε το κινητό της σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, και έχει αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ασφάλειας , αλλά έχει αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως πρόκειται για δολοφονία και προσπαθούν να «ξετυλίξουν» το κουβάρι της εξαφάνισης που εξελίσσεται σε θρίλερ. Κλειδί στην υπόθεση και νο1 ύποπτος είναι ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται να είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε η κοπέλα πριν χαθούν τα ίχνη της.

Εν τω μεταξύ, φτάνει σήμερα στην Κω η μητέρα της αγνοουμένης από την Πολωνία, μαζί με ομάδα ντετέκτιβ ώστε να αναζητήσουν την κοπέλα. Την είδηση γνωστοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφος της Αναστάζια στο facebook γράφοντας:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα, Κυριακή) με την μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε την Αναστάζια. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή γνωρίζει ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Κάθε ώρα μετρά!!!!!!!! Παρακαλώ κοινοποιήστε όπου μπορείτε».

Την ίδια στιγμή ένα από τα βίντεο που εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές είναι και αυτό που δείχνει την Αναστάζια την περασμένη Δευτέρα (12/6) να μπαίνει σε ψητοπωλείο για να αγοράσει κάτι να φάει. Φορώντας ένα χαβανέζικο πουκάμισο και ένα σορτσάκι έχοντας και την τσάντα με προσωπικά αντικείμενα στην πλάτη, κατευθύνθηκε στο ταμείο για να παραγγείλει και να πληρώσει.

Την ίδια ημέρα, εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την επόμενη ημέρα ο Πολωνός σύντροφός της ο οποίος την αναζητούσε μπήκε στο ίδιο ψητοπωλείο και έδειχνε από το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της 27χρονης προσπαθώντας να μάθει εάν η κοπέλα του είχε βρεθεί σε αυτό το μαγαζί.

Έρευνες στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Δείτε το βίντεο από τις έρευνες από το kostv.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook