Καρέ καρέ η επίθεση – σοκ σε γιαγιά και εγγονή έξω από το σπίτι τους, όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Συνελήφθη ο άνδρας που επιτέθηκε χθες σε γιαγιά και εγγονή έξω από το σπίτι τους στο Μπορντό της Γαλλίας.

Ο πρώην δήμαρχος του Μπορντό, Νικολά Φλοριάν ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter το βίντεο της επίθεσης και ζήτησε αυστηρότερες ποινές για τους δράστες.

Στο βίντεo που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται η γιαγιά να κρατά από το χέρι την εγγονή της στο κατώφλι του σπιτιού της.

Ένας άνδρας, πιθανότατα αφρικανικής καταγωγής παρακολουθεί τις κινήσεις τους. Όταν η γιαγιά παίρνει την μικρή από το χέρι και μπαίνουν στο σπίτι ο άνδρας βάζει το πόδι του και εμποδίζει την πόρτα να κλείσει. Στη συνέχεια τραβά και τις δύο έξω και τις πετάει στο πεζοδρόμιο.

Προσπαθεί να αρπάξει ό,τι μπορεί από την 73χρονη γυναίκα, ενώ σπρώχνει μακριά το παιδί θέλοντας να το αρπάξει. Η μικρή καταφέρνει και γυρίζει πίσω στην γιαγιά της και ο άνδρας τρέπεται σε φυγή.

Η 73χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς δεν έχει σοβαρά τραύματα , ενώ το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του

Με βάση το βίντεο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο άνδρας είναι γνωστός στις αρχές για άλλες ποινικές υποθέσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook