Κως: «Νιώθω άβολα εδώ, έλα να με πάρεις», το μήνυμα της Αναστάζια στον σύντροφο της το μοιραίο βράδυ
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, στην Κω όπου και εργαζόταν.
Στο μικροσκόπιο των ερευνών εκτός των άλλων, μετά την εύρεση του κινητού της σε εγκαταλελειμένο σπίτι, έχουν μπεί τα τα μηνύματα που έστειλε η 27χρονη Αναστάζια στον Πολωνό σύντροφό της τη μοιραία νύχτα της άγριας δολοφονίας της στην Κω.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Πολωνός σύντροφος της κλήθηκε στα δικαστήρια στην Κω τρείς φορές για να απαντήσει σε ερωτήσεις του ανακριτή. Ωστόσο μετά τις απαντήσεις του και με βάση τα στοιχεία που έχουν οι ανακριτικές και αστυνομικές αρχές δεν μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων. Αντίθετα βασικός ύποπτος παραμένει αν και αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία ο 32χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζιας.
Ο Πολωνός σύντροφος της Αναστάζια, μετά τη χτεσινή του εξέταση, πήρε άδεια από τις αρχές και μαζί με την μητέρα της 27χρονης έφυγαν από την Κώ για την Πολωνία
Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμή πληροφορίες, το στίγμα από το κινητό του εντοπίστηκε πολύ μακριά από το σημείο της δολοφονίας της 27χρονης, ενώ ο ίδιος εργαζόταν στο ξενοδοχείο το μοιραίο βράδυ.
Τα τελευταία SMS
Σε ένα από τα SMS που έστειλε η Αναστάζια στον σύντροφό της, φέρεται να του λέει να τη συναντήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να την παραλάβει και να γυρίσουν πίσω στο ξενοδοχείο.
Μάλιστα, φέρεται να του γράφει πως τα πράγματα εκεί, όπου βρισκόταν, ήταν περίεργα και η ίδια ένιωθε άβολα.
Σε άλλο SMS όμως, μεταγενέστερο από το πρώτο, η 27χρονη φέρεται να γράφει στον σύντροφό της πως τελικά όλα είναι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Αυτό το μήνυμα εξετάζεται για την γνησιότητα του όσο και για τον συντάκτη του από τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πως η δολοφονία της έγινε μετά από την αποστολή του.
Προσπαθούν να «δέσουν» τον 32χρονο
SMS, υλικό από κάμερες ασφαλείας, αντιφάσεις που έχει πέσει ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία αλλά και στίγματα κινητών τηλεφώνων, όλα εξετάζονται από τις Αρχές, με σκοπό να «δέσει» η δικογραφία εναντίον του 32χρονου για τον οποίο υπάρχουν ενδείξεις αλλά όχι σαφή στοιχεία.
Βασικό ρόλο θα παίξει και το DNA που θα βρεθεί στη σορό της άτυχης κοπέλας, κάτι που θα υποδείξει όχι μόνο τον δολοφόνο της αλλά και πιθανό συνεργό του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παραδόθηκε στην Καλαμάτα o 30χρονος που αναζητούνταν για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
- Δημοσκοπήσεις: Από 15,1% μέχρι 16,1% το προβάδισμα της ΝΔ –Υπερ των αγροτών οι πολίτες -Αρνητική «ψήφος» σε Τσίπρα και Σαμαρά
- Γιάννης Στάνκογλου: Στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του – Βίντεο
- Η ανάρτηση “φωτιά” από τον άνδρα που ετοιμάζεται να καταγγείλει τον πασίγνωστο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση
- Αλεξανδρούπολη : Ανακοπή καρδιάς από ασιτία η αιτία θανάτου του τρίχρονου παιδιού, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση
- Προκλητική ανάρτηση με υπονοούμενα του Νίκου Παππά για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου – Αντέδρασα λάθος, δεν θα αναλύσω σε ποια κατάσταση ήταν ο δημοσιογράφος
- Νίκος Κουρής: Όταν η προσωπική μου ζωή έγινε θέμα, κλείστηκα στο σπίτι μου από αξιοπρέπεια (βίντεο)
- Νίκος Γιαννόπουλος: Η ανάρτηση του δημοσιογράφου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον Νίκο Παππά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook