«Αντέξαμε απέναντι σε μια ανέντιμη, πρωτοφανή επίθεση. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να έχουν εκπροσώπηση μέσα στη Βουλή, υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους, την προοπτική η Πλεύση Ελευθερίας να βρίσκεται στη Βουλή, η Βουλή να έχει Ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες», τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας»

Θα κάνουμε αντιπολίτευση που δεν θα κάνει κανένας άλλος – Και οι υπόλοιποι βουλευτές της Πλεύσης «ο καθένας τους κάνει για άλλους 20» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε. Αντέξαμε σε μια πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους, υπερασπίστηκαν την προοπτική η Πλεύση Ελευθερίας να είναι στη Βουλή, η Βουλή να έχει ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το κόμμα της οποίας εξασφάλισε την είσοδο του στη Βουλή, τόνισε ακόμα πως «εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες “θέλεις να είσαι εσύ στη Βουλή;” και οι πολίτες μας απάντησαν “ναι” και πιστεύω ότι βλέποντας ακόμα περισσότερη την Πλεύση στη Βουλή ολοένα και περισσότεροι θα απαντήσουν “ναι” ακόμα ισχυρότερα γιατί η Πλεύση θα είναι η αντιπολίτευση που δεν θα υπάρξει από κανένα άλλο κόμμα».

Κλείνοντας η κ. Κωνσταντοπούλου, υποσχέθηκε στους πολίτες «αντιπολίτευση που δεν έχει ξαναδεί η Βουλή», προσθέτοντας ότι η Πλεύση Ελευθερίας δεν είχε χρηματοδότηση, δεν είχε διαφήμιση, δεν είχε «πλάτες», αντιθέτως, αντιμετώπισε «ανηλεή πόλεμο»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook