Η Ζωή Λουκά συγκέντρωσε 19.826 μόρια και δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πρώτη των πρώτων, ενώ και η Άντα Μυλωνά «ζαλίζει» με τα 19.640 μόρια συγκέντρωσε στις εξετάσεις.

Ζαλίζουν οι βαθμοί της Ζωής Λουκά, της πρώτης μεταξύ των πρώτων στην σκληρή μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το 2023.

Η Ζωή Λουκά συγκέντρωσε 19.826 μόρια και δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πρώτη των πρώτων.
«19,7 Έκθεση, 20 Βιολογία, 19,6 Χημεία, 20 Φυσική. (…) Ήταν κάτι απρόσμενο, είμαι περήφανη και δικαιωμένη» είπε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Τόνισε ακόμη ότι το συστηματικό διάβασμα ήταν αυτό που τη βοήθησε για να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Άντα Μυλωνά: Με τα 19.640 μόρια από τον Πύργο της Ηλείας πρώτη μεταξύ πρώτων 
Η μαθήτρια Άντα Μυλωνά μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την επίδοσή της στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2033, και τα όνειρά της, καθώς αρίστευσε βγάζοντας 19.640 μόρια.


Συνήθεια αποτελεί πλέον η αποκάλυψη του πρώτου των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις. Στον Πύργο Ηλείας, στο 2ο Ενιαίο Λύκειο, η Άντα Μυλωνά συγκέντρωσε 19.640 μόρια, καθώς έγραψε 20 σε Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά, και στην Έκθεση 18,2.

Η μαθήτρια μίλησε στο MEGA για την επιτυχία της.

«Το βασικό ήταν ότι δεν είχα αφήσει κενά από τα προηγούμενα χρόνια. πάντα αγαπούσα τις θετικές επιστήμες και διάβαζα συστηματικά από μικρή ηλικία. Το γεγονός ότι η μαμά μου είναι μαθηματικός, βοήθησε ιδιαίτερα», είπε αρχικά.

Για την σχολή που θέλει να περάσει:

«Έχω κάποιες σχολές που καλύπτουν τα ενδιαφέροντά μου, αλλά θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Σκέφτομαι την Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο, το Μαθηματικό ή το Χημικό», αποκάλυψε η μαθήτρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook