Κλέλια Ρένεση: Με δάκρυα στα μάτια στην αγκαλιά του Βλαδίμηρου Κυριακίδη – Αποχαιρετά τη «Μουρμούρα» (video)
Η Κλέλια Ρένεση αποχωρεί από τη σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα με ανάρτησή της στα social media.
«Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα από τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα, που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω, έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας», είχε αναφέρει η Κλέλια Ρένεση.
Στα social media τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί βίντεο από τα παρασκήνια της σειράς και το τελευταίο γύρισμα της ηθοποιού δίπλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.
Στο απόσπασμα οι δύο ηθοποιοί παρουσιάζονται στη στιγμή του αποχαιρετισμού με την Κλέλια Ρένεση να δακρύζει από συγκίνηση στην αγκαλιά του Βλαδίμηρου Κυριακίδη με τον οποία υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι για τις ανάγκες της σειράς.
Πηγή: tlife.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλέκος Συσσοβίτης: “Από πολύ μικρός έπρεπε να αντέξω στα δύσκολα – 13 χρονών με πήρε ο πατέρας μου στην οικοδομή” (βίντεο)
- Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για την εμπειρία του στο “Moments” του ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια (Βίντεο
- Τζούλια Αλεξανδράτου: Η επιστροφή στα social media και τα σχόλια για την εμφάνιση της (βίντεο)
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «20 χρόνια Δελφινάριο» – Σάββατο 21 Μαρτίου στις 22:00 στο MEGA (Τρέϊλερ)
- Καιρός – Τσατραφύλλιας: Έρχεται «Σιβηρική εισβολή» με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, βοριάδες και χιόνια στα ορεινά
- «Μεγάλη Εικόνα»: Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 00:40 – Στο επίκεντρο της συζήτησης οι εξελίξεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- ERTFLIX: Αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη
- «Prime Time»: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ο αόρατος νους – Τρίτη 17 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook