Συγκλονίζουν τα πλάνα του βίντεο από τη στιγμή της συντριβής του Canadair στην περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο.

Την στιγμή της πτώσης του Canadair στην Κάρυστο έχει αποτυπώσει η κάμερα της ΕΡΤ.

Σε αργή κίνηση φαίνεται η σοκαριστική τελευταία ρίψη νερού πριν την πτώση κι ενώ επιχειρούσε στη φωτιά. Το Canadair CL-215 που συνετρίβη έκανε ρίψεις μαζί με ακόμη ένα Canadair στη συγκεκριμένη εστία φωτιάς. Σημειώνεται πως πάντα οι ρίψεις γίνονται με δύο αεροσκάφη (επιχειρούν σε ζεύγη).

Την ίδια ώρα συγκλονίζει το βίντεο της ΕΡΤ που έχει τραβήξει την πτώση και συντριβή του αεροσκάφους. Δείτε τις λεπτομέρειες, καρέ-καρέ από την καθοδική πορεία του αεροσκάφους που προσέκρουσε σε δένδρο έχασε τον πλωτήρα του και έπεσε στη χαράδρα δημιουργώντας μια τεράστια έκρηξη.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δύο πιλότους
Αεροσκάφος τύπου CL-215 με πλήρωμα δύο Ιπταμένους της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 14:52.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Νέα Αγχίαλο Βόλου λίγο πριν τις 12:00 και επιχειρούσε στην πυρκαγιά της Καρύστου και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλατανιστός.
Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται και πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην πυρκαγιά στην περιοχή.

Πηγή: ertnews.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook