Στο φώς της δημοσιότητας βίντεο με το ουκρανικό θαλάσσιο drone να πλησιάζει και να χτυπά το ρωσικό δεξαμενόπλοιο, σε μία νέα επίθεση που πραγματοποιήθηκε κοντά στην Κριμαία.

Το ρωσικό πετρελαιοφόρο επλήγη από ουκρανικά drones στο στενό του Κερτς, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η κυκλοφορία στη γέφυρα που συνδέει την Κριμαία με τη Ρωσία, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά μέσα ενημέρωσης
Το πλοίο υπέστη ζημιές και έφθασαν επιτόπου δύο ρυμουλκά, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο το Κέντρο θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης.

Διεθνή δίκτυα μετέδωσαν πως ακούστηκαν τρεις εκρήξεις κοντά στη γέφυρα. Ρωσικά αεροσκάφη απογειώθηκαν εσπευσμένα, ενώ τα φώτα στη γέφυρα έσβησαν και έκλεισε για την κίνηση των αυτοκινήτων.

Χρήστες του Telegram, τόσο Ρώσοι όσο και Ουκρανοί, καθώς και πηγές που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον πόλεμο, έκαναν λόγο για πλήγμα σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο 32 ναυτικά μίλια από το στενό του Κερτς.

Σύμφωνα με τη μια από τις πηγές αυτές, μέλος του πληρώματος ανέφερε πως το μηχανοστάσιο πλημμύρισε μετά το πλήγμα και το σκάφος ακινητοποιήθηκε, πάντως δεν έκανε λόγο για τραυματισμούς.

Το πρακτορείο διευκρίνισε πως δεν υπάρχει διαρροή πετρελαίου από το πλοίο, το οποίο είχε πλήρωμα 11 ατόμων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook