Καβγάς Τασούλα – Βελόπουλου: «Προσβάλετε τον πρωθυπουργό, αρκετά με το χαμηλότατο επίπεδο σας» – «Δεν θέλω νταβατζήδες και προστάτες» (video)

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη δευτερολογία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή για τις φωτιές με σημείο αιχμής τον τρόπο κατάσβεσης των πυρκαγιών.
Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Ο ψεκασμένος πρωθυπουργός της χώρας. Λουσμένος από πάνω μέχρι κάτω με ψέματα. Λέει ψέματα. Θα απαντάμε με τον ίδιο τρόπο όταν μας προσβάλλουν, θα προσβάλλουμε και εμείς. Τέρμα η πλάκα με την Ελληνική Λύση. Κάνω ό,τι θέλω».
Αφορμή της επίθεσης του Κυριάκου Βελόπουλου η απάντηση του πρωθυπουργού νωρίτερα στον ισχυρισμό του επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης ότι η φωτιά στην Πάρνηθα έσβησε όταν ρίξανε επιβραδυντικό: Ποιος σας λέει αυτές τις σαχλαμάρες; Επιβραδυντικό χρησιμοποιούν μόνο τα Πεζετέλ και όχι τα ελικόπτερα και τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Και έχουν ελάχιστη συνεισφορά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς» ,είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ο πρωθυπουργός λέει σαχλαμάρες και ψέματα…. Είναι ψεκασμένος πρωθυπουργός. Δεν θα αφήσω τον πορφυρογέννητο πρωθυπουργό να μας μιλάει έτσι. Ξέρω ότι αυτά που λέω προσβάλουν τον πρωθυπουργό» είπε o κ. Βελόπουλος, εκνευρισμένος από την κριτική του κ. Μητσοτάκη. Τέρμα η πλάκα με την Ελληνική Λύση, όταν μας προσβάλλουν, θα προσβάλουμε» δήλωσε.
Σε εκείνο το σημείο, ο Κωνσταντίνος Τασούλας τον διέκοψε και ανέφερε «μόλις είπατε ότι προσβάλλετε. Ο πρωθυπουργός δεν σας προσέβαλε και μάλιστα να το παραδεχτεί. Έκανε σοβαρή κριτική. Εσείς μόνος σας είπατε τώρα κάτι εξευτελιστικό για εσάς. Προσβάλλετε τον πρωθυπουργό εν γνώση σας. Αυτό είναι παράπτωμα».
«Άσε με να αυτομαστιγώνομαι. Μην με διακόπτεις. Δεν πειράζει. Είμαι σαν τους Ιρακινούς και Πακιστανούς που αυτομαστιγώνονται, δεν θέλω νταβατζήδες και προστάτες… Έχω προστάτη την Παναγία, το Χριστό και τον ελληνικό λαό». » απάντησε ο κ. Βελόπουλος.
Επίσης ο Κώστας Τασούλας ανέφερε: «επειδή παριστάνετε τον γνώστη της ιστορίας, ο πορφυρογέννητος είναι αυτός που γεννήθηκε στην πορφύρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 επί δικτατορίας στο Παρίσι, δεν υπήρχε πορφύρα λοιπόν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αρκετά με το χαμηλότατο επίπεδό σας, που μόνος σας το παραδεχθήκατε», με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά «κι εγώ στο Παρίσι μεγάλωσα, μην κοιτάτε που ο πατέρας μου ήταν ανθρακωρύχος».
Όταν μάλιστα ολοκλήρωσε την ομιλία του ο κ. Τασούλας του είπε ότι πλέον μεγαλώνουν οι ευθύνες του, καθώς το κόμμα του είναι πλέον πέμπτο σε κοινοβουλευτική δύναμη στη Βουλή, μετά τις εξελίξεις στους «Σπαρτιάτες» και την διαγραφή των τριών βουλευτών του κόμματος του Βασίλη Στίγκα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Τραμπ μετακινεί πυρηνικά υποβρύχια σε «κατάλληλες θέσεις» μετά τα σχόλια Μεντβέντεφ
- Τραγωδία στη Ροδόπη – Νεκρή ανασύρθηκε η 12χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό στη θάλασσα στην παραλία Ιμέρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο αγροκτηνοτρόφοι εισέπραξαν 1.400.000 ευρώ ο ένας και 300.000 ο άλλος – Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες και ακίνητα
- Εριέττα Κούρκουλου: Αποχαιρετά τον Ιούλιο με φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Happy Traveller στην Τήνο – Το Α’ Μέρος, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στον ΣΚΑΪ
- Στην ΕΡΤ1 ζωντανά και αποκλειστικά τα πρώτα φιλικά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
- «Έρωτά μου»: Το νέο ερωτικό hit του Γιώργου Στεφάνου μόλις κυκλοφόρησε!
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Οι ευχές για τα γενέθλια του γιού τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook