Πίσω από τις μεθοδεύσεις με τους βουλευτές του κόμματος «Σπαρτιάτες» που έχουν στραφεί εναντίον του κρύβεται μια συμμορία είπε ο Βασίλης Τσίγκας,Τι είπε για τον Ηλία Κασιδιάρη

Νωρίτερα ο ίδιος από το βήμα της βουλής είχε μιλήσει για τακτικές Greek Mafia και Δον Κορλεόνε, ενώ τις ίδιες κατηγορίες του προσάπτουν οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών, που πλέον έχουν στραφεί εναντίον του.

Με αφορμή την σημερινή συζήτηση στη Βουλή και την ηχηρή απουσία των βουλευτών του κόμματος «Σπαρτιάτες», ο Βασίλης Στίγκας μίλησε στην εκπομπή Live News  του MEGA εκφράζοντας μεταξύ άλλων την δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη των πραγμάτων στο κόμμα του.

«Σήμερα είχαμε Ολομέλεια στη Βουλή και είχαμε ένα σοβαρό θέμα, το θέμα των πυρκαγιών που έχουν κατακάψει την Ελλάδα… και διάλεξαν οι βουλευτές να κάνουν καψόνι και να μην έρθουν στην Ολομέλεια. ήμουν στα έδρανα μόνος μου, όχι ότι με πείραξε αλλά το θεώρησα ασέβεια όχι μόνο προς εμένα αλλά στους 250.000 που λένε ότι τους σέβονται» δήλωσε αρχικά.

Ερωτώμενος για τις εκβιάσεις που έχει δεχθεί από τους βουλευτές του κόμματός του, είπε πως δεν μπορεί να πει τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά όταν το κάνει θα χρειαστεί να επέμβει η Εισαγγελία.

«Ζητούν συνέδριο του κόμματος… τους είπα υπάρχουν όργανα και τα γράφει και το καταστατικό» πρόσθεσε ο κ. Στίγκας.

Ερωτώμενος ποιος μεθοδεύει τους βουλευτές του κόμματος να ζητούν όλα αυτά, απάντησε πως πρόκειται για εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες.

«Δεν μπορώ να μιλήσω με ονόματα, όχι γιατί φοβάμαι, δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, θα μιλήσω όμως με ονόματα και με αποδείξεις, από ‘κει και πέρα, δεν είναι μόνο ένα άτομο, είναι συμμορία» συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Όλα γίνονται για τα λεφτά»

Σχετικά με τους βουλευτές του και τις σχέσεις του μαζί τους είπε πως γνωρίζει τον Χάρη Κατσιβαρδά τον γνωρίζει από το 2014, τους άλλους τους γνώρισε τώρα.

«Δεν μου έστειλε κανέναν ο Κασιδιάρης, πιθανόν κάποιοι να ήταν από το περιβάλλον του και ακόμη χειρότερα από το περιβάλλον της ‘Χρυσής Αυγής’» δήλωσε.

Στην ερώτηση γιατί τους δέχτηκε στο κόμμα του, απάντησε πως δεν τους ήξερε.

«Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και έχω γνωριμίες και ορισμένες και από την ‘Χρυσή Αυγή’ αλλά δεν έχω καμία πολιτική σχέση μαζί τους» εξήγησε ο κ. Στίγκας.

«Όλα γίνονται για τα λεφτά, ξέρω τι σας λέω, κάτι το οποίο εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο» συμπλήρωσε.

«Στηρίζω τον Ηλία Κασιδιάρη γιατί με στήριξε»

Ερωτώμενος για το έαν συνεχίζει να στηρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών, ο κ. Στίγκας είπε πως «συνεχίζει γιατί και εκείνος τον στήριξε, εκεί με αυτή την επιστολή έκλεισα ολοκληρωτικά τους λογαριασμούς μας, δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανένας ότι είμαι αγνώμων, κλείνω εκεί και τελείωσε».

«Έκανε μία κίνηση καλής χειρονομίας και με στήριξε. Έκανα και εγώ μία χειρονομία καλής θέλησης και τον στήριξα» είπε ο κ. Στίγκας αναφερόμενος στις εθνικές εκλογές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook