Ανατριχίλα προκαλούν οι αποτρόπαιες εικόνες με τον 36χρονο μέσα στη θάλασσα σε περιδίνηση από τα απόνερα, τον κόσμο να φωνάζει και το Blue Horizon να φεύγει σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Σοκ προκαλεί και νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη προσπαθώντας να επιβιβαστεί, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό και τελικά να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο που κατέγραψε επιβάτης άλλου πλοίου με το κινητό του τηλέφωνο, ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «πάρτε τον, σώστε τον» καθώς ο άτυχος 36χρονος προσπαθει να μείνει στην επιφάνεια του νερού.

Δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ το πλοίο συνεχίζει κανονικά τον πλου του σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό, φαίνεται το άψυχο κορμί του άτυχου Αντώνη να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.
Μιλώντας στο newsit.gr η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok, αναφέρει ότι: το βίντεο το τράβηξε ο άνδρας της από ένα καράβι που ήταν δίπλα στο Blue Horizon. Μιλούσαμε εκείνη την ώρα και μου είπε: “κλείνω έχει πέσει άνθρωπος στη θάλασσα.”. Λίγη ώρα νωρίτερα μου είχε πει ότι ένας άνθρωπος είχε ανέβει στον καταπέλτη και τα μέλη του πληρώματος τον έσπρωχναν για να κατέβει από το καράβι.

Δείτε το νέο βίντεο με την εγκατάλειψη του 36χρονου

https://www.tiktok.com/@ritameli1/video/7275588771813313825?embed_source=%3Bnull%3Bembed_blank&refer=embed&referer_url=www.newsit.gr%2Fellada%2FBlue-Horizon-neo-vinteo-ntokoumento-apo-tin-dolofonia-tou-36xronou-antoni-se-sok-oi-epivates-allou-ploiou%2F3852594%2F&referer_video_id=7275588771813313825

Εξίσου σοκαριστικό με την εγκατάλειψη στη θάλασσα του 36χρονου ήταν και το βίντεο από το protothema.gr που αποκάλυψε την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά όταν τα δύο μεγαλόσωμα μέλη του πληρώματος τον έσπρωχναν όχι μία αλλά πολλές φορές από τον καταπέλτη του πλοίου με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα 4 μέλη του πληρώματος αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην εισαγγελία Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Επίσης, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου 36χρονου, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αν δηλαδή επήλθε από πνιγμό ή συνδυαστικά και από χτυπήματα κατά την πτώση του από τον καταπέλτη στη θάλασσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook