Νέες εικόνες από τη διάρρηξη στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Βούλα Πατουλίδου η οποία έλλειπε από το σπίτι της όπως και η οικογένεια της.
Τους διαρρήκτες αντιλήφθηκε, γείτονας της, που κάλεσε την αστυνομία, όπως περιγράφει στον ΑΝΤ1 που δείχνει και τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας.

Είναι η στιγμή που διαρρήκτες, φεύγουν τρέχοντας, από το σπίτι της Βούλας Πατουλίδου. Οι κακοποιοί εισέβαλαν στη μονοκατοικία της αντιπεριφερειάρχη παραβιάζοντας την αυλόπορτα και την κεντρική είσοδο του σπιτιού.

Όπως περιγράφει η Βούλα Πατουλίδου, “ακούστηκε ένας πολύ δυνατός κρότος όταν παραβίασαν και έριξαν την πόρτα, είχε μείνει μόνο η κάσα, γείτονας τους άκουσε και ευτυχώς κάλεσε την αστυνομία που έφτασε εδώ πάρα πολύ γρήγορα…”

Οι δύο διαρρήκτες άνοιξαν συρτάρια και ντουλάπες στο υπνοδωμάτιο της Βούλας Πατουλίδου και στο δωμάτιο του γιου της. Άρπαξαν ρολόγια και κοσμήματα άφησαν όμως πίσω τους, άλλα πολύτιμα αντικείμενα.


Όπως αναφέρει, δεν γνωρίζει αν στόχος των δραστών ήταν η διάρρηξη ή ο εκφοβισμός: “Δεν ξέρω αν στόχος τους ήταν η διάρρηξη ή ο εκφοβισμός σκέφτομαι και το δεύτερο γιατί ενώ άνοιξαν και είδαν ότι υπήρχαν και άλλα πολύτιμα αντικείμενα ρολόγια κοσμήματα δεν τα πήραν…”

Το σπίτι της Βούλας Πατουλίδου βρίσκεται σε αδιέξοδο, οι διαρρήκτες άφησαν το αυτοκίνητο τους στον κεντρικό δρόμο και ήρθαν μέχρι εδώ με τα πόδια.


Οι αρχές, έχουν στα χέρια τους, τα βίντεο με τις κινήσεις τους, και προσπαθούν να τους εντοπίσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook