Ειλικρινή χαρακτήρισε τη συνάντηση του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΖΑ χωρίς ωστόσο να ανακαλέσει την σκληρή κριτική που είχε ασκήσει στον Στέφανο Κασσελάκη

Μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον Νίκο Φίλη στη Βουλή.

Ο Νίκος Φίλης έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως τους απασχόλησε μια γκάμα θεμάτων.

Ο κ. Φίλης, κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «παραμείνουν συσπειρωμένοι», και «να δώσουν τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών» στις 8 Οκτωβρίου.

«Η συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη εκκρεμούσε ήδη πριν από τις εκλογές, από τη συζήτηση που είχαμε κάνει στο συνέδριο του κόμματος», είπε αρχικά ο κ. Φίλης και συνέχισε:

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπάρχει μία συμφωνία ότι θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη, έτσι ώστε σε αυτές τις εκλογές να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Αναφορικά με την σκληρή κριτική που άσκησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,ο Νίκος Φίλης φαίνεται ότι δεν κάνει πίσω και ανέφερε:

«Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας. Τους οποίους καλώ να παραμείνουν συσπειρωμένοι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουν τη μάχη στις δημοτικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης του κόμματός μας. Διότι, όταν χάνουμε στον χώρο της Αριστεράς αυτό δεν ισοφαρίζεται από άλλους πολιτικούς χώρους. Η πρόθεσή μας είναι να μείνουμε ενωμένοι αλλά θα προκύψει αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και ως αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών».

«Θα έχουμε και άλλες συναντήσεις όχι τετ α τετ αλλά στα όργανα του κόμματος», είπε μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Φίλης.

Ερωτηθείς αν θα γίνει το συνέδριο το Νοέμβριο είπε «αυτή είναι η απόφαση του κόμματος. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει αναβολή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook