«Άρχισε να με απειλεί , θα σου κάνω αυτό και αυτό…», είπε η δημοσιογράφος.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε στο παρελθόν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετά από ρεπορτάζ που αφορούσε στην προσωπική του ζωή.

«Παρουσίαζα μία εκπομπή και εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος τότε είχε σχέση με την κυρία Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος – πλέον κουμπάρος του – Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει αναρτήσεις στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει. Δεν ξέρω αν το έκανε στην πλάκα ή στα σοβαρά», ανέφερε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά είχα το ρεπορτάζ ότι το ζευγάρι περνούσε μία κρίση. Βγάζω εγώ το θέμα και το απόγευμα πηγαίνω στην παραλία με την οικογένειά μου. Χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Εγώ μαζί του είχα πολύ καλές σχέσεις, δουλέψαμε μαζί στην Μενεγάκη, κάναμε μαζί βίντεο, ρεπορτάζ» και ανάφερε για την τηλεφωνική τους επικοινωνία:

«Άρχισε να με απειλεί. Μου λέει “να ξέρεις, θα κάνω αυτό και αυτό. Θα σε ξεφτιλίσω θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω… “Ήταν έξαλλος. Του είπα συγγνώμη αν σε στεναχώρησα και πως την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή θα το διορθώσω. Δεν είπαμε κάτι που να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου. Αυτά που έλεγε ήταν θέματα που μπορούσαν να γίνουν μηνύσεις. Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται», είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook