Μόλις λίγες ημέρες πριν τις κάλπες της Κυριακής ο Δημήτρης Πτωχός επισκέπτεται τις περιφερειακές ενότητες της περιοχής και συζητά με τους πολίτες.

Στο MEGA μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοπόννήσου Δημήτρης Πτωχός λίγο πριν τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε την προηγούμενη περίοδο. Πηγαίνουμε σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, συναντάμε τους πολίτες και συζητάμε μαζί τους για τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνουμε. Επισκεπτόμαστε κάθε δομή που μπορούμε σε αυτές τις ημέρες που έχουν απομείνει και είμαστε αισιόδοξοι για την Κυριακή», δήλωσε.

Εάν εκλεγεί η πρώτη του ενέργεια θα είναι να ασχοληθεί με τη γραφειοκρατία και θα προχωρήσει σε απλοποιημένες και ψηφιοποιημένες υπηρεσίες για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και τη δημιουργία του κατάλληλου υπόβαθρου για την επιτάχυνση έργων, όπως δρόμοι, διαχείριση νερού και άλλοι πόροι.

«Στόχος μας είναι να μπει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε τροχιά ανάπτυξης», δήλωσε.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι το δημογραφικό. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «είμαστε μία Περιφέρεια που μεγαλώνει σε ηλικία και μικραίνει σε πληθυσμό, είναι κάτι που πρέπει να ανατρέψουμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook