Αποκαλυπτική η Μέγκι Ντρίο για πολλές περσόνες της τηλεόρασης

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και σχολίασε τα τηλεπτικά πρόσωπα και αποκαλύπτει εάν θα συμμετείχε στο GNTM All Star.

Το μοντέλο νιώθει αδικημένο για την «μεταχείριση» που έχει από τα media.

«Έχω νιώσει αδικία από σχόλια που έχω ακούσει. Θα παρακαλούσα τους πανελίστες να διαβάζουν τι έχω κάνει και μετά να σχολιάζουν», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Το μοντέλο αποκάλυψε ακόμη με ποια δεν θέλει να έχει καμμία επαφή….

Για το εάν θα συμμετείχε στο «GNTM All Star» και για την σχέση της με την Εύη Ιωαννίδου, που στο ριάλιτι μόδας είχαν αναπτύξει φιλία, η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε: «αν γίνει το «GNTM All Star» θα πήγαινα, αν δεν με καλέσουν θα είναι τραγικό. Δεν Θέλω να βλέπω μπροστά μου την Εύη Ιωαννίδου, ήταν η αιτία που έφυγα από το «GNTM». Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την Εύη Ιωαννίδου, δεν μιλάμε καθόλου και δεν πρόκειται».

Στη συνέχεια σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Δεν μου αρέσει η Φαίη Σκορδά από τότε που άλλαξε κανάλι. Η Ηλιάνα Παπαγεώργιου δεν μπορεί να είναι κεντρική παρουσιάστρια, δεν το έχει. Το «Shopping Star» είναι ό,τι χειρότερο έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έχουν δώσει παραπάνω ευκαιρίες στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν τις άξιζε. Το «My Style Rocks» είναι πολύ πετυχημένο χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κι πρόσθεσε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ καλή, είναι μία τηλεπερσόνα. Εύχομαι η Βίκυ Καγιά να μην γυρίσει στην τηλεόραση, δεν το έχει ανάγκη. Μου αρέσει ο Γιώργος Λιάγκας, τα λέει ωραία. Όλα γίνονται για τα νούμερα, έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή την θέση».

«Αυτόν τον καιρό δημιουργώ ένα δικό μου beauty brand», ανέφερε κλείνοντας το μοντέλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook