«Μετά τον χωρισμό μου βρέθηκα σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη», εξομολογείται η Μέγκι Ντρίο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

Η Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει την περιπέτεια υγείας που πέρασε μετά το χωρισμό της, αφού, όπως εξηγεί στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα «ΟΝ time», έφτασε στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας.

«Μετά τον χωρισμό μου βρέθηκα σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη, γιατί, καλώς ή κακώς, είχα μάθει να κοιμάμαι και να ξυπνάω με έναν άνθρωπο τρία χρόνια, με αποτέλεσμα καθημερινά να πέφτω ψυχολογικά, να μην μπορώ να κοιμάμαι – και αυτό έφερε το πρόβλημα της βουλιμίας. Είχα διάθεση να τρώω, όμως το στομάχι μου δεν δεχόταν την τροφή, και έκανα τέσσερις φορές την ημέρα εμετούς. Μέσα σε δέκα μέρες έχασα τριάμισι κιλά. Συμβουλεύτηκα το γιατρό μου, όμως το θέμα ήταν καθαρά ψυχολογικό, και ξεκίνησα συνεδρίες με ψυχολόγο, τις οποίες κάνω ακόμα και τώρα.

Σε συνδυασμό με τους εμετούς, έχανα καθημερινά και μεγάλη ποσότητα από τα μαλλιά μου. Είμαι σκληρός χαρακτήρας, όμως όλο αυτό με έριξε κάτω. Κάνω τακτικές συνεδρίες, με έχει βοηθήσει πολύ, έχω ξεπεράσει τη βουλιμία και είμαι σε ένα πολύ καλό στάδιο, ώστε να βοηθάω τον εαυτό μου και να τον αγαπάω περισσότερο» δήλωσε η Μέγκι Ντρίο.

Μάλιστα, η Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει και το λόγο που είπε «όχι» σε πρόταση ώστε να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του «Survivor» πριν από λίγες μέρες. «Η πρόταση για το “Survivor” ήταν πολύ καλή, θα έπαιρνα 7.000 ευρώ την εβδομάδα και θα έμπαινα στην ομάδα των “Διασήμων”. Όμως, δεν θα πάω λόγω της υγείας μου και δεν μπορώ να τα κάνω όλα για τα χρήματα, είναι κάτι που το έχω αποδείξει. Εύχομαι το 2024 να είναι για όλους μας μια καλύτερη χρονιά και για εμένα με περισσότερους ανθρώπους που θα μου δώσουν αληθινή αγάπη» εξομολογήθηκε η Μέγκι Ντρίο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook