Αρνείται ότι κακοποίησε ένα από τα 11 σκυλιά που έχει, όπως καταγγέλθηκε.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε έναν 38χρονο ημεδαπό, που είχε συλληφθεί στις 14/10 στο Πέραμα και φαίνεται σε βίντεο να κακοποιεί σκύλο.

Εναντίον του είχε σχηματιστεί δικογραφία και είχε προσαχθεί στην εισαγγελία Πειραιά για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από καταγγελία και τη διερεύνηση εικονοληπτικού υλικού, ο 38χρονος απεικονίζεται να μεταχειρίζεται βάναυσα ζώο συντροφιάς.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο και τον οδήγησαν στην αστυνομική υπηρεσία, όπου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της ανωτέρω πράξης στην οικία του.

Δείτε το βίντεο που τον «έστειλε» κατηγορούμενο:

«Δεν είμαι αυτό το κτήνος που περιγράφουν, δεν είμαι βασανιστής ζώων» λέει στο protothema.gr ο Σταύρος Τουλιάκης από το Άνω Πέραμα, που εδώ και λίγα 24ωρα έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη, με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και στο οποίο φαίνεται να χτυπά τον σκύλο του.

Όπως εξηγεί το βίντεο είναι με τέτοιο τρόπο τραβηγμένο ώστε να μην φαίνεται η πραγματική αλήθεια, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα τα 11 σκυλιά του τσακώνονταν άγρια στην αυλή του σπιτιού:

«Στο βίντεο φαίνομαι ως κτήνος και βασανιστής των ανυπεράσπιστων σκυλιών μου, όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Η κυρία που τράβηξε το βίντεο και μάλιστα με zoom για να μην φαίνεται ολόκληρη η εικόνα ήξερε τι έκανε. Αν τραβούσε κανονικά θα φαινόταν πως εγώ δεν χτυπούσα σε καμία περίπτωση το σκυλί, αλλά το πάτωμα και μάλιστα με τόση δύναμη ώστε να κάνει θόρυβο γιατί το αντικείμενο που κρατάω δεν είναι τίποτε άλλο από μια πλαστική μυγοσκοτώστρα, την οποία έχω καλύψει με χαρτοταινία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook