«Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κάτια και τον Ανδρέα» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη.

Στη συνέντευξη, ερωτήσεις στην κυρία Αυγέρη, απηύθυνε μόνο ο παρουσιαστής της εκπομπής. Στο τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους που είχε καλεσμένους, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Κάτια Μακρή, καθώς όπως είπε δεν τους επετράπη να κάνουν ερωτήσεις.

«Είχαμε προηγουμένως την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη. Δεν ήταν απολύτως δεοντολογικό να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις. Ανεξαρτήτως αν είχε γίνει συνεννόηση με τον αρχισυντάκτη ή όχι να μην παρέμβει κανείς άλλος. Αν γινόταν κάτι διαφορετικό η κυρία Αυγέρη μπορεί και να αποχωρούσε. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κάτια και τον Ανδρέα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή είπε πως η κυρία Αυγέρη «θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, ως παλιά συνάδερφος».

Η απάντηση της Δώρας Αυγέρη

Πηγές από το περιβάλλον της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως η πρόσκληση από την εκπομπή ήταν ξεκάθαρη και προέβλεπε ότι η κυρία Αυγέρη θα απαντούσε σε ερωτήσεις μόνο του κ. Παπαδάκη και του Γιώργου Γρηγοριάδη, των παρουσιαστών δηλαδή της εκπομπής. Η ίδια δεν είχε ενημερωθεί για την παρουσία άλλων δημοσιογράφων πριν την έλευση της στο στούντιο. Ιδίως όταν ένας εκ των δημοσιογράφων που είχαν προσκληθεί στο πάνελ υπήρξε στις τελευταίες εθνικές εκλογές υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook