Σοφία Βογιατζάκη: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί προσπαθώ να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος και δεν μπορώ”(video)
Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και την συμμετοχή της στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι».
Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε πως κάνει ψυχοθεραπεία και πόσο την έχει βοηθήσει.
«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για 1η φορά. Η αφορμή ήταν ότι προσπαθώ να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος και δεν μπορώ. Όχι να ανεβοκατεβαίνω στα κιλά, με απασχολεί, γιατί ενώ ξέρω το καλό μου, δεν το κάνω για μένα, ενώ το κάνω για τους άλλους; Θεωρώ ότι με αγαπάω. Ψάχνω την αίτια, γιατί τα κιλά μου είναι η αφορμή. Βγαίνουν άλλα πράγματα. Είμαι πολύ ειλικρινής. Φοβίες έχω πολλές. Συνέβησαν πολλές ατυχίες στη ζωή μου, και είχα πολλή δουλειά που δεν πρόλαβα να περάσω τα στάδια του πένθους. Μου βγαίνουν πράγματα που δεν γνώριζα. Μου λένε ότι έχω αλλάξει, είχα θλίψη ενώ έχω και χαρά πλέον», εξομολογήθηκε στη Δανάη Μπάρκα και στον Άρη Καβατζίκη.
Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την δουλειά της και για το γεγονός ότι ο κόσμος την έχει ταυτίσει με το γέλιο, λόγω του ιδιαίτερου γέλιου της.
«Λατρεύω την δουλειά μου, την κωμωδία, θεωρώ ότι η κωμωδία είναι το πιο δύσκολο είδος. Αν η κωμωδία δεν πατάει στο τραγικό δεν είναι καλή κωμωδία. Χαίρομαι όταν γελάνε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι ένας άνθρωπος μέσα στην καλή χαρά. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να θέλω να είμαι αρεστή και συμπαθής και δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτό», σημείωσε.
Για το political correct: «θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει αυτό που τον κάνει χαρούμενο και αισθάνεται καλά με αυτό. Άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί. Δεν θα κρίνω την επιλογή ενός ανθρώπου. Με όλο αυτό που έχει γίνει με τα social media που ο καθένας λέει ό,τι θέλει, αυτό είναι τρομοκρατικό. Όλα θέλουν ένα μέτρο».
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πρωινό ξύπνημα: «Απορώ πώς το έκανα αυτό το πράγμα και ξυπνούσα πρωί επί ολόκληρα χρόνια, στο πρωινό στο MEGA, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ράνια Θρασκιά. Κοιμάμαι 5 το πρωί λόγω της παράστασης. Τότε ξυπνούσα 6 η ώρα το πρωί. Μου άφησε ωραίες μνήμες. Τότε ήμουν στην παράσταση «Τελευταίες μέρες της Πομπηίας», και την επόμενη στο «Σεσουάρ για δολοφόνους». το έκανα γιατί ήταν μία εμπειρία που δεν ήξερα αν θα μου ξανασυμβεί, ήταν το οικονομικό, ήταν που μόλις είχε μπει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με καρκίνο και χρειαζόμουν περισσότερα χρήματα», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1: Θρίαμβος απέναντι σε δέκα παίκτες και δήλωση πρωταθλητισμού! Δείτε τα highlights
- Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-2: «Τρένο» οι Αγρινιώτες, πέρασαν και από τη Λιβαδειά για το 3/3 στη Super League
- ΟΦΗ – Κηφισιά 2-0: Νίκη των Κρητικών με σκόρερ Ανδρούτσο και Μπουχαλάκη
- Ατρόμητος – Καλαμάτα 1-1: Δεν λύγισε η «Μαύρη Θύελλα» και με 10 παίχτες πήρε το βαθμό
- Γερμανία: Μεγάλη νίκη για το ακροδεξιό AfD με 44,4% έναν 18,4% για το CDU του Μέρτς , δίνουν τα πρώτα exit polls στη Σαξονία-Άνχαλτ
- Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη: «Η Αγορά Μοδιάνο είναι σύμβολο αναγέννησης»
- Αίγυπτος: Σε θάνατο διά απαγχονισμού καταδικάστηκε παρουσιάστρια για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών
- Ανταπάντηση Μητσοτάκη σε Σαμαρά: Απ’ ό,τι θυμάμαι ο ίδιος πήρε στις εκλογές 18%
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook