«Να βρείτε έναν να σας κοιτάζει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα» γράφει ένα σχόλιο.

Σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, εμφανίζεται η Καίτη Βανδή μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Και βέβαια ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν χάνει ευκαιρία να καμαρώσει την αγαπημένη του επί σκηνής.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TikTok, θαμώνας του μαγαζιού απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τον ηθοποιό να «χαζεύει» τη Δέσποινα Βανδή, παρακολουθώντας τη να χορεύει με το εντυπωσιακό κόκκινο κορμάκι που προκάλεσε σάλο, στις πρώτες της εμφανίσεις.

«Να βρείτε έναν να σας κοιτάζει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα» γράφει ένα σχόλιο.

@stavroulakalathaki

#fyp #fypage #ολοι #real #fypp #greekviral #fy #sologreco #stauroulakalathaki #greekvideo #fypシ゚viral #laiko #greektiktok #fypageシ

♬ πρωτότυπος ήχος – stavroula kalathaki

Το βίντεο έγινε viral στην πλατφόρμα, τόσο για τον τρόπο που ο ηθοποιός διασκέδασε με τη σύντροφό του, αλλά και για τη μεγάλη προσήλωση που της έδειχνε. Πολλοί παρατήρησαν, ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν τόσο «απορροφημένος» στο σόου της καλής του, που δεν κατάλαβε ότι στο χέρι του δεν κρατούσε ποτήρι με ποτό.

«Τι κρατάει ακριβώς στο χέρι;» γράφουν στο βίντεο. «Στο άλλο χέρι κρατάς το ποτήρι» πρόσθεσε ένας άλλος. Και η «συζήτηση» συνεχίστηκε με τους χρήστες να καταλήγουν ότι τελικά είχε απορροφηθεί από το θέαμα με την καλή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook