Αφροδίτη Λιάντου για το διαζύγιο των γονιών της: «Δεν ήταν τραυματικό για μένα, τα πάνε καλύτερα ως φίλοι» (video)

“Δεν θα μου άρεσε να μη μιλάνε οι γονείς μου μεταξύ τους”, Δεν θα μου άρεσε να μη μιλάνε οι γονείς μου μεταξύ τους, είπε η ηθοποιός.
Η Αφροδίτη Λιάντου καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24 με την Αθηναίδα Νέγκα , μίλησε για τον σύντροφο της, την μητέρα της Εβελίνα Παπούλια, την παράσταση που παίζει αλλά και το διαζύγιο των γονιών της.
«Έχουν περάσει τόσα χρόνια από το διαζύγιο των γονιών μου. Έχουν καλές σχέσεις, είναι φίλοι. Δεν θα μου άρεσε να μη μιλάνε οι γονείς μου μεταξύ τους. Για μένα δεν ήταν τραυματικό, γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου. Πιστεύω όμως ότι ό,τι έγινε ήταν για καλό. Ίσως όντως δεν ταίριαζαν αυτοί οι άνθρωποι να ‘ναι μαζί, τα πάνε καλύτερα ως φίλοι», δήλωσε η Αφροδίτη Λιάντου για το διαζύγιο των γονιών της, Εβελίνας Παπούλια και Γιώργου Λιάντου.
«Προφανώς και έχω ακούσει να λένε ότι κάνω καριέρα λόγω της μητέρας μου. Εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι καλή, με ό,τι δυνατότητες έχω. Από ‘κει και πέρα πάντα θα λένε πράγματα, δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο η Αφροδίτη Λιάντου για τη σύγκριση με τη μητέρα της.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook