Αφροδίτη Λιάντου για το διαζύγιο των γονιών της: «Δεν ήταν τραυματικό για μένα, τα πάνε καλύτερα ως φίλοι» (video)
“Δεν θα μου άρεσε να μη μιλάνε οι γονείς μου μεταξύ τους”, Δεν θα μου άρεσε να μη μιλάνε οι γονείς μου μεταξύ τους, είπε η ηθοποιός.
Η Αφροδίτη Λιάντου καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24 με την Αθηναίδα Νέγκα , μίλησε για τον σύντροφο της, την μητέρα της Εβελίνα Παπούλια, την παράσταση που παίζει αλλά και το διαζύγιο των γονιών της.
«Έχουν περάσει τόσα χρόνια από το διαζύγιο των γονιών μου. Έχουν καλές σχέσεις, είναι φίλοι. Δεν θα μου άρεσε να μη μιλάνε οι γονείς μου μεταξύ τους. Για μένα δεν ήταν τραυματικό, γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου. Πιστεύω όμως ότι ό,τι έγινε ήταν για καλό. Ίσως όντως δεν ταίριαζαν αυτοί οι άνθρωποι να ‘ναι μαζί, τα πάνε καλύτερα ως φίλοι», δήλωσε η Αφροδίτη Λιάντου για το διαζύγιο των γονιών της, Εβελίνας Παπούλια και Γιώργου Λιάντου.
«Προφανώς και έχω ακούσει να λένε ότι κάνω καριέρα λόγω της μητέρας μου. Εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι καλή, με ό,τι δυνατότητες έχω. Από ‘κει και πέρα πάντα θα λένε πράγματα, δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο η Αφροδίτη Λιάντου για τη σύγκριση με τη μητέρα της.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – «Αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι» – Σάββατο 21.03.2026
- «HappyHours»,με τη Μάγδα Τσέγκου, Σάββατο στις 17:45 στο OPEN
- Με τον Πάνο Κιάμο σε ένα εκρηκτικό live, το J2US στήνει το απόλυτο Σαββατιάτικο πάρτυ! Guest κριτής – έκπληξη!
- «Η Ζωή Σου Όλη» : Η Χριστίνα Βίδου συναντά Απογόνους Αγωνιστών της Επανάστασης του 1821 Τρίτη 24 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ (Τρέϊλερ)
- Ο Φωκάς Ευαγγελινός creative director της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2026 – Μη χάσετε την αποκλειστική συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «EurovisionGR», την Κυριακή 22 Μαρτίου 2026, στις 17:00
- Αγγελική Ηλιάδη: Το νέο μήνυμα μετά την εξομολόγηση για την κακοποίηση της – “Υπάρχουν άνθρωποι που γνώριζαν”
- Απειλεί ο Αραγτσί: Το Λονδίνο «θέτει σε κίνδυνο ζωές Βρετανών»
- Ηχητικό μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Με την ενότητα έχουμε νικήσει τον εχθρό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook