Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν μέρα με την ημέρα το φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπών που εξωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία.

Οι δύο συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες απολογούνται ενώπιον του 10ου τακτικού ανακριτή. Έφθασαν το πρωί κατά της 9 η ώρα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Η 25χρονη «Έλενα» φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού και μάλιστα συνόδευε τα κορίτσια σε αυτά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 25χρονη απολογήθηκε μέσω ενός πολυσέλιδου υπομνήματος μέσω του οποίου αρνείται την κατηγορία της μαστροπείας που της αποδίδεται.

Ενώ, απολογείται και ο 63χρονος «Κώστας», που ήταν πελάτης και είχε συνευρεθεί περίπου 20 φορές με τα κορίτσια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Υπενθυμίζεται πως η 30χρονη «Λορένα», που φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στο κύκλωμα, αρνήθηκε και ενώπιον της ανακρίτριας την εμπλοκή της ενώ ο 34χρονος προφυλακιστέος, που κατηγορείται ότι φωτογράφιζε τις ανήλικες και έβρισκε πελάτες για εκείνες, αρνείται επίσης την εμπλοκή του.

Το ρεπορτάζ από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook