Η ώρα της δικαιοσύνης έφτασε για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς ξεκίνησε το πρωί η αγόρευση της εισαγγελέως για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μετά από έναν και πλέον χρόνο έφτασε η κρίσιμη ώρα της εισαγγελικής αγόρευσης, την οποία πρωτίστως η ίδια η κατηγορούμενη ,η οικογένειά της, αλλά και ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η εισαγγελέας περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το επεισόδιο που έπαθε η Τζωρτζίνα Δασκαλάκη, με την κατηγορούμενη να υποστηρίζει ότι το παιδί έκανε κάτι σαν σπασμούς.

Μέχρι τώρα η εισαγγελέας έχει καταρρίψει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της κατηγορούμενης.

Για τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι οι γιατροί έκαναν λάθη, χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση της εισαγγελέας για τον αναισθησιολόγο του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, κ. Χασαπόπουλο, ότι «είναι «άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο».

Άλλο ένα σημείο στο οποίο αναφέρθηκε η εισαγγελέας είναι τα μηνύματα και οι αναρτήσεις στα social media της Ρούλας Πισπιρίγκου την ημέρα που η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο.

Η εισαγγελέας θύμισε ότι όταν έγινε η εισαγωγή στο νοσοκομείο πριν από 15 ημέρες είχε χάσει η κατηγορούμενη το βρέφος, την Ίριδα, ενώ είχε χαθεί και η Μαλένα.

Στα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου εκείνη την περίοδο φαίνεται – σύμφωνα με την εισήγηση της εισαγγελέα – να απασχολεί την κατηγορούμενη  ο εάν ο Μάνος Δασκαλάκης φοράει βέρα.

Επιπλέον στον ισχυρισμό της κατηγορούμενης ότι δεν ήταν ψυχρή κι αδιάφορη μητέρα, η εισαγγελέας αναφέρθηκε λέγοντας ότι όταν έπαθε η Τζωρτζίνα ένα επεισόδιο που είχε παρόμοια συμπτώματα με αυτά της Μαλένας όταν πέθανε, η Ρούλα Πισπιρίγκου ούτε ούρλιαξε ούτε φώναξε.

Στις αρχές Φεβρουαρίου η ετυμηγορία

Η τελευταία πράξη σε αυτή την πολύκροτη δίκη θα γραφτεί την ημέρα που η πρόεδρος του δικαστηρίου – στις αρχές Φεβρουαρίου, όπως όλα δείχνουν – θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου με βάση την οποία θα κριθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου .

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της δίκης η κατηγορούμενη σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου 2024 θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, το οποίο με διαφορετική σύνθεση αυτή τη φορά θα την κρίνει για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά στους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της , της Μαλένας και της Ίριδας.

To ρεπορτάζ του MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook