Η Θεοδώρα Τζάκρη με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ρωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να έρθει κοντά στον αγροτικό κόσμο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη παρέστη χθες σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος στη Βέροια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κ. Τζάκρη με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ρωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να έρθει κοντά στον αγροτικό κόσμο.

Και απάντησε λέγοντας:
«Η αλήθεια είναι, πως στους αγρότες –κατά το κοινώς λεγόμενο- τον ήπιαμε, έτσι;» ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή της και συνέχισε: «Είναι μία τάξη συντηρητική… Δεν είχαμε θέσεις; Δεν πήγαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη».

Αφού ρώτησε πόσοι στην αίθουσα είναι αγρότες, υποστήριξε: «Σε μια κοινωνία που το 80% της οικονομίας είναι πρωτογενής τομέας παραγωγής, ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μία διεργασία 100 ανθρώπων, τρία στελέχη αγρότες, κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά».

Στη συνέχεια, σε τοποθέτηση-κριτική για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το τι έκανε με τους αγρότες, η κ. Τζάκρη απάντησε: «Εγώ δεν ξέρω πόσο καλά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω αυτοκριτικά ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα. Δεν έφερε σπουδαίες πολιτικές. Προσπάθησε στο πλαίσιο των μνημονίων να κάνει μία έντιμη διαχείριση. Θέλω να είμαι τίμια απέναντί σας, δεν θεωρώ ότι κάναμε καμία επανάσταση. Αλλά πείτε μου εσείς τι έκανε η ΝΔ για τον αγροτικό κόσμο. Δεν θα μιλήσω για τα 50 χρόνια που κυβερνά τη χώρα, αλλά για τα τελευταία 4 της διακυβέρνησης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook