Στα άκρα η κόντρα της με την κόρη και τον γαμπρό της.

Την Άντζελα Δημητρίου συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης 7/2 οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο λίγο πριν την πρεμιέρα της εχθές το βράδυ και οι κάμερες την περίμεναν για μια δήλωση, καθώς η διαμάχη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η ίδια ωστόσο αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση και αποχώρησε βιαστικά.
«Όλα καλά, να είστε καλά. Γεια σας» αρκέστηκε να πει.

Ποιούς δεν θέλει στο κέντρο που τραγουδά
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μετά τη ρήξη στη σχέση της με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση επιστρέφει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και από χτές εμαφνίζεται σε νυχτερινό κέντρο .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρτζυς Λαζάρου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time, στον ΣΚΑΙ η Άντζελα Δημητρίου φαίνεται να μη ρίχνει νερό στο κρασί της και να κρατά σε απόσταση την Όλγα Κιουρτσάκη, τον Φώτη Λώση αλλά και τον κουμπάρο τους, Γρηγόρη Εκμαλιάν. Όπως αναφέρεται, η τραγουδίστρια έδωσε ρητή εντολή να μην εμφανιστούν οι τρεις αυτοί άνθρωποι στον χώρο. Αν αυτό συμβεί, η ίδια θα σταματήσει τη live εμφάνισή της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook