Δεν έχω χρήματα ούτε για να βάλω κάρτα στο κινητό μου λέει ο 47χρονος πατέρας που αυτοαποκαλείται παλαιοχριστιανός.

«Η οικογένεια είναι ιδιωτική», είπε μιλώντας στο «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 ο 47χρονος πατέρας της οικογένειας που ζούσε σε λαγούμι –σπηλιά στην ορεινή Κορινθία και αρνείται ν αποκαλύψει που είναι τα ανήλικα παιδιά του και η γυναίκα που αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα», είπε

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο αιμομιξίας και την έρευνα που έχει διαταχτεί ο 47χρονος απάντησε ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξία, δεν έδωσα DNA , δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Όσον αφορά την απαγόρευση να δει το 15χρονο παιδί του που βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 47χρονος παλαιοχριστιανός είπε ότι «πήγα στο Παίδων αλλά δεν μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Ελπίζω να το τιμωρήσει ο κόσμος».

Ο 47χρονος υποστήριξε, τέλος, ότι δεν έχει χρήματα : «δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνω έρανο για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνό μου».

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, είπε ότι «πολύ καλά έκανα τόσα χρονια που τους γύρισα την πλάτη και το ίδιο αισθάνομαι και τώρα»

Ο δήμος Ερέτριας του ζητά να επιστρέψει μισθούς 2 μηνών

Μετά τις αποκαλύψεις και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί για τον πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κόρινθο, ο δήμος της Ερέτριας , στον οποίο όπως ισχυρίστηκε δούλευε με τηλεεργασία αποφάσισε να σταματήσει τη μισθοδοσία του καθώς τελικά φέρεται να μηνεργαζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δήμο της Ερέτριας ο συγκεκριμένος άνδρας πρέπει να επιστρέψει τους μισθούς δύο μηνών του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου αναδρομικά για μη φυσική του παρουσία. Ενώ παράλληλα ο δήμος ζητά με έγγραφο από την εισαγγελία να εξετάσει αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις εκείνες που θα θέσουν τον 47χρονο σε αυτοδίκαιη αργία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook