Την ώρα που ο παλαιοχριστιανός υποστηρίζει ότι ο πατέρας του εγγονού του είναι ο αυτοαποκαλούμενος «πατήρ Κλεομένης», εκείνος αρνείται τα πάντα.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας του παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλϊτζάκη στην ορεινή Κορινθία
Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στην Αστυνομία υποδεικνύει ως πατέρα του βρέφους της 22χρονης κόρης του τον αυτοαποκαλούμενο «πατέρα Κλεομένη» έναν παλαιοημερολογίτη, που είναι γνωστός στο ΥouΤube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μια γραφική φιγούρα που βάλλει κατά πάντων, από τις νέες ταυτότητες μέχρι τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού .
Το LIVE NEWS επικοινώνησε με τον «πατήρ Κλεομένη», ο οποίος όμως αρνείται κάθε σχέση αλλά και γνωριμία με τον Μανώλη αλλά και την οικογένεια.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Την ίδια ώρα το «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι το 11 μηνών βρέφος της οικογένειας των παλαιοχριστιανών δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook