Σοκαριστική επίθεση δέχτηκε μια 39χρονη γυναίκα από το σύζυγο της στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης διαφεύγει και αναζητείται.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με έναν 44χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί να τσακώνεται και στη συνέχεια να τραυματίζει στο λαιμό την 39χρονη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο τους , ενώ την πήγαινε στη δουλειά της.

Όπως περιγράφει ο μάρτυρας στο thesstoday.gr, ο 44χρονος δράστης μαχαίρωσε τη γυναίκα του την ώρα που έβγαινε από το αμάξι, ενώ, σύμφωνα με τα όσα είδε, είχε προηγηθεί καβγάς.

Η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε η 39χρονη στη Θεσσαλονίκη από τον ίδιο τον σύζυγο της και πως κατάφερε να γλυτώσει.

«Τον ήξερα τον δράστη. Αυτός έφερνε τη γυναίκα του στη δουλειά. Σταμάτησαν λίγο πιο πάνω σήμερα το πρωί και τους είδα που τσακώνονται. Στη συνέχεια πήγαν πιο κάτω και μετά τη άφησε στη δουλειά της. Την ώρα που έβγαινε από το αμάξι τη μαχαίρωσε. Αυτή άρπαξε το μαχαίρι και το πέταξε κάτω» αναφέρει ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με την μαρτυρία η γυναίκα φώναζε για βοήθεια και έτρεξε στη δουλειά της για να σωθεί. «Μετά ήρθε αστυνομία και εντόπισε το μαχαίρι. Ο δράστης διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ειδοποίηθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών του ΕΚΑΒ, ο τραυματισμός της δεν είναι σοβαρός. Όπως αναφέρθηκε, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου δράστη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook