Θείος Κασσελάκη: «Δεν βλέπω επάνοδο του Τσίπρα πίσω από την τοποθέτησή του» (video)

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, Ιωάννης, σχολιάζοντας την παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δύο ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου του κόμματος.
Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση – «βόμβα» του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ο Ιωάννης Κασσελάκης, θείος του Στέφανου Κασσελάκη.
Σκληρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζοντας την παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δύο ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου του κόμματος.
«Με πάρα πολύ σεβασμό σε έναν πρώην πρωθυπουργό, πριν από ένα συνέδριο δεν πετάμε φέιγ βολάν. Αν θέλουμε να πούμε κάτι βγαίνουμε και το λέμε. Να σας το πω διαφορετικά, δύο ώρες πριν τον γάμο δεν καθόμαστε να σχολιάζουμε τη νύφη και τον γαμπρό», είπε μιλώντας στο MEGA και στο “Χαμογέλα και Πάλι”.
«Αν ο κος Τσίπρας δύο ώρες πριν το συνέδριο θεωρεί ότι πρέπει να βάλει την υπογραφή του, έχει και τη γνώση και την εμπειρία, άρα κάτι περισσότερο ξέρει από εμάς».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν προϊόν της εποχής, δεν είχε τη δομή κόμματος. Υπήρχαν και υπάρχουν ομαδούλες. Δική μου άποψη είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σαν πρόεδρος έχει φέρει μία άλλη άποψη για τη δημιουργία και τη λειτουργεία του κόμματος, με νέες ιδέες, που ενδεχομένως πολύς κόσμος εκεί μέσα δεν μπορεί να τις χωνέψει. Υπάρχει μία διαφορετική άποψη των στελεχών, γιατί έχουμε παλιά και νέα στελέχη. Έχει υποστεί πάρα πολλούς ακρωτηριασμούς, δεν ξέρω κατά πόσο θα ωφελήσει να ζήσει κι άλλον έναν».
Όπως τόνισε ο Ιωάννης Κασσελάκης, πίσω από την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα δεν βλέπει την επάνοδό του.
«Αισθάνομαι ότι και αυτός δεν έχει τα ερείσματα που είχε στο παρελθόν στη βάση του κόμματος. Δεν μπορεί να μιλάει ο Τσίπρας για ναρκισσισμό, θυμάστε με ποιον τρόπο εξελέγη», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως «κλειδώνει» η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη για την προεδρία του κόμματος, ο Ιωάννης Κασσελάκης ανέφερε πως έχει δυνατότητες και είναι στέλεχος με αναγνωρισιμότητα, ωστόσο τόνισε πως «οι αγώνες παίζονται μέχρι το ενενήντα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Τρίκαλα: «Ήθελα να την σκοτώσω, δεν με πρόσεχε και είχε σχέσεις», είπε στους αστυνομικούς ο 18χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του με πετσέτα
- Δέσποινα Βανδή: “Θα έρθουν να μας σώσουν”, έλεγε η Δέσποινα Βανδή πριν έρθει το περιπολικό – Βίντεο
- Σάλος με το βίντεο που δείχνει τη Δέσποινα Βανδή να μεταφέρεται με περιπολικό όταν έσκασε το λάστιχο στο ΙΧ όπου επέβαινε – Τι απαντά η ΕΛΑΣ
- Η Χορωδία της ΕΡΤ σε μια κατανυκτική συναυλία στον Καθεδρικό Καθολικό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Αθηνών – Παρασκευή 24.10.2025
- Στα εγκαίνια του νέου Ωνάσειου Νοσοκομείου ο Πρωθυπουργός – «Κάθε Οκτώβριο η καμπάνια για τις μεταμοσχεύσεις»
- CashorTrash: Ποιος θα «χτυπήσει» το αντικείμενο που φέρνει …τύχη; Σήμερα στις 17:20 με νέες δημοπρασίες – Τρέϊλερ
- ΕΡΤnews: Εκεχειρία ή ανασύνταξη στη Γάζα; Τι συμβαίνει στο μέτωπο της Ουκρανίας; – Όλες οι εξελίξεις στην εκπομπή «Forcé» – Απόψε, Τρίτη 21.10.2025
- Τρίκαλα: 18χρονος έπνιξε την μητέρα του με πετσέτα – «Ελάτε να με συλλάβετε», είπε στους αστυνομικούς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook