Αποδοκίμασαν τους στρατιωτικούς που χαιρέτησαν τους επισήμους στην παρέλαση. «Άφησαν τα παιδιά μας να καούν» , είπαν οι οικογένειες των θυμάτων

Οι οικογένειες Πλακιά που έχασαν τρία νέα κορίτσια στην τραγωδία των Τεμπών ξέσπασαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης – Δεν εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα.


Ένταση επικράτησε στο τελευταίο κομμάτι της παρέλασης στην πόλη των Τρικάλων, με τις οικογένειες Πλακιά, από το Καστράκι Καλαμπάκας, που έχασαν τα τρία τους κορίτσια, τις δίδυμες και την εξαδέλφη τους στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών να αντιδρά με αποδοκιμασίες και να καταγγέλλει έλλειψη σεβασμού από τους ενστόλους, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024.

Οι Δημήτρης Πλακιάς, Νίκος και Σοφία Πλακιά παρακολούθησαν όλη την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ενώ πριν την έναρξη εναπόθεσαν στην εξέδρα ένα μπουκέτο λουλούδια.


Οι οικογένειες Πλακιά χειροκρότησαν και ευχαρίστησαν τους μαθητές που δεν έστρεψαν το βλέμμα τους στους επισήμους, ενώ προχώρησαν σε αποδοκιμασίες των Αξιωματικών της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής γιατί αυτοί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθούν και οι ίδιοι εξήγησαν αργότερα πως “το μοιραίο βράδυ άφησαν τα παιδιά μας να καούν και έρχονται εδώ και κορνάρουν”. Σημειώνεται ότι στην παρέλαση δεν εμφανίστηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, Κατερίνα Παπακώστα, μετά τις αντιδράσεις των οικογενειών Πλακιά που έχασαν τις δίδυμες και την ξαδέρφη τους στην τραγωδία των Τεμπών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook