«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου», είπε ο δημοσιογράφος και αυτό ήταν αρκετά για να ξεσπάσει ο καβγάς.

Νέα κόντρα εκδηλώθηκε μέσα από τα social media ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «I Love ΣουΚού».
«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά», δήλωσε χθες ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Μάλιστα, ένας χρήστης του Χ (πρώην Twitter) ανάρτησε screenshot με τη συγκεκριμένη δήλωση του δημοσιογράφου και η Κατερίνα Καινούργιου φυσικά έσπευσε να απαντήσει, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της.

«Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;», έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha με ειρωνική διάθεση και συμπλήρωσε: «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άργησε να μπει στη συζήτηση, χρησιμοποιώντας αιχμηρό  λόγο απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

«Θέλω μόνο να είσαι καλά. Φιλιά πολλά», ήταν η απάντηση που αρκέστηκε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook