«Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο», είπε ο Γιώργος Τσίπρας επικρίνοντας ανοιχτά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους», τόνισε ο Γιώργος Τσίπρας στον ΣΚΑΙ αναφερόμενος στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον σταυρό που εμφανίστηκε στην κολυμπήθρα κατά τη βάπτισή του, όπως είπε από τη Νέα Υόρκη στην συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα, ανέφερε ότι «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα». Όταν ρωτήθηκε γιατί το είπε αυτό ο κ. Κασσελάκης, απάντησε ότι «δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

Ο Γιώργος Τσίπρας είπε ακόμη ότι «δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό… Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ιδεολογική μετάλλαξη». Είπε ακόμα ότι «το Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια παραπέμπει στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας».

«Ποιος δέχεται να αλλάξει την ψυχή του;… το κόμμα μας θα παραμείνει κόμμα του Τσίπρα αν θέλει να πάμε μπροστά… η εκλογή του Κασσελάκη έγινε για να μην υπάρχουν τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε και να αλλάξουμε την ψυχή μας» παρατήρησε ακόμα.

Η δημοκρατία που συμβολίζει ο Μπελέρης ανέφερε ακόμα, είναι κάτι πολύ συζητήσιμο σε σχέση με το παρελθόν του.

«Δεν έχουν λυθεί βασικά προβλήματα σε σχέση με την Αλβανία δεν ήταν το επεισόδιο Μπελέρη. Η ΝΔ με την πολιτική της παράτησε όλα τα Δυτικά Βαλκάνια μετά το ’19 και ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά σε προβλήματα. Αυτά που γίνονται με τον Μπελέρη είναι επικοινωνιακού τύπου, απευθύνονται κυρίως σε κάποιο ακροδεξιό ακροατήριο».
(Ο Μπελέρης), πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, έχει ένα παρελθόν που είναι υπό συζήτηση και υπό εξέταση…. «Επικοινωνιακό πυροτέχνημα της ΝΔ, δεν θα λυθούν έτσι τα προβλήματα με την Αλβανία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook