Πύργος – Δολοφονία 11χρονης: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο , απόπειρα βιασμού και άλλα τρία αδικήματα ασκήθηκε στον 37χρονο – Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν
Ο εισαγγελέας αναγκάστηκε να πάει ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για να απαγγείλει τις κατηγορίες στον δολοφόνο της 11χρονης, καθώς οι συγγενείς του θύματος απειλούσαν να λιντσάρουν τον δράστη.
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοκατοχή ασκήθηκε στον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής από τον Πύργο της Ηλείας.
Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, όπως μεταδίδει το patrisnews.com, μετέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης ο ίδιος στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, όπου απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος του δολοφόνου και τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην Ανακρίτρια Ηλείας.
Η μετάβασή του εισαγγελέα στην αστυνομία κρίθηκε αναγκαία, καθώς έξω από το δικαστικό μέγαρο σημειώθηκαν επεισόδια από οργισμένους συγγενείς της 11χρονης οι οποίοι επιχείρησαν να λιντσάρουν, μόλις είδαν να πλησιάζει το αυτοκίνητο που τον μετέφερε από την Αστυνομία στα Δικαστήρια. Έτσι οι αστυνομικοί παρά τις προσπάθειες δεν μπροούσαν να συγκρατήσουν το οργισμένο πλήθος που είχ εσυγκλεντρωθεί και αποδοκίμαζε το δράστη της δοιλοφονίας , έχοντας άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Ο 37χρονος, χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.
Προς ώρας παραμένει άγνωστο αν η απολογητική διαδικασία θα λάβει χώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ή αν η Ανακρίτρια Ηλείας μεταβεί στο κτίριο της αστυνομίας, καθώς συντρέχουν λόγοι της μη ασφαλούς διεξαγωγής της απολογίας του κατηγορούμενου.
Ο τόπος της απολογίας θα αποφασιστεί κατόπιν συνεννόησης αστυνομικών και δικαστικών άρχων.
Τα επεισόδια κατά τη μεταγωγή του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου
Νωρίτερα, συγκεντρωμένο πλήθος και συγγενείς προκάλεσαν επεισόδια έξω από τα δικαστήρια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η πρώτη Ελληνίδα Μις Ευρώπη, η αμαρτία της να σπάσει το άβατο του Αγίου Όρους, η βαριά ασθένεια, η μετάνοια της και ο τίτλος της Λαίδης.
- Ζαζόπουλος-Κατσίγιαννη-Φωτιάδης-Πάζης: Πρεμιέρα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου για το πιο ερωτικό λαϊκό σχήμα
- Δημοσιογράφος και έξι εταιρείες κατηγορούνται μαζί με τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ για υπεξαίρεση κονδυλίων ύψους 73 εκατ ευρώ – Έχει διαταχτεί η δέσμευση λογαριασμών για όλους
- Μηχανικός τηλεπικοινωνιών ήταν ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία και συνελήφθη λίγο πριν στείλει απόρρητες πληροφορίες στην Κίνα – Φόβοι για εκτεταμένο δίκτυο
- Σάλος με την ανάρτηση Τραμπ: Δημοσίευσε βίντεο που απεικονίζει τους Ομπάμα ως πιθήκους
- Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι μετά την περιπέτεια της υγείας της και πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου και του γιού της
- Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης – Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Μαρία Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Πόνος βαθύς για τους ανθρώπους που χάθηκαν,αλλά και αποδοκιμασία γιατί το κράτος δεν πράττει όσα μπορεί για να αποτρέψει τις παράνομες εισβολές
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook