Σταύρος Νικολαΐδης: «Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία – Δεν έκανε κάτι κακό ο Σεφερλής» – Βίντεο

«Δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμμένα η επίθεση στον Σεφερλή, αλλά νιώθω ότι είναι εύκολος στόχος», σημείωσe ο ηθοποιός.
Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στο «Buongiorno» για τα επαγγελματικά του και για την κριτική στον Μάρκο Σεφερλή για το σκετς με το Nemo .
«Αν αρχίζουμε να βάζουμε φίλτρα λογοκρισίας στη σάτιρα, δεν θα υπάρχει σάτιρα. Σου αρέσει ή δεν σου αρέσει κάτι, μην πας να το δεις» προσέθεσε ο Σταυρός Νικολαΐδης σχολιάζοντας το γεγονός.
Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του.
Συνεχίζουμε την περιοδεία από το καλοκαίρι της παράστασης «Στους 2 ο τρίτος χωρεί». Είναι ένα «δικό μου» παιδί, έργο με σκηνοθεσία και παραγωγή», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.
Για τον Μάρκο Σεφερλή ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί και θα ξανασυνεργαστώ. Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της. Ενώ γεννιέμαι αγόρι και ξαφνικά κάνω την επανάστασή μου και δεν ξέρω τι είμαι, γεννήθηκα γάτα αλλά στα 18 μου μπορεί να είμαι και σκύλος, το θεωρώ αστείο από μόνο του. Επειδή είδα την παράσταση του Σεφερλή δεν έκανε κάτι, απλά μιμήθηκε, και γίνεται όπως γίνεται πάντα στην σάτιρα. Άλλοι κωμικοί έχουν μιμηθεί ομοφυλόφιλους με ακραίο τρόπο. Εκεί τότε δεν μίλησε κανείς. Έχει υπερβεί τα όρια το political correct αλλά κάθε επανάσταση, φτάνει στο άλλο άκρο μέχρι να βρει την ισορροπία της. έχει παραγίνει το θέμα με τον Σεφερλή. Δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμμένα η επίθεση στον Σεφερλή, αλλά νιώθω ότι είναι εύκολος στόχος», σημείωσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης για τον θάνατο του Σαββόπουλου: «Ο Διονύσης μας δεν είναι πια εδώ…»
- Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του Διονύση Σαββόπουλου
- Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών
- Μελίνα Νικολαΐδη: Επιστροφή στο Λονδίνο – Το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα
- Ν. Ανδρουλάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: «Ένα μνημείο που συμβολίζει την ενότητα, τους αγώνες και τις θυσίες ενός έθνους εσείς το εργαλειοποιείτε για λίγα ψηφαλάκια»
- Δένδιας: «Το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ενώνει τους Έλληνες- Το ΥΠΕΘΑ και Ε.Δ δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσουν σαν αντικείμενο άσκησης πολιτικής και διχασμού της κοινωνίας»
- Σ. Φάμελλος: Αντισυνταγματική και ντροπιαστική η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Βουλή – Μητσοτάκης: Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι χώρος ιερός δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση, κόμμα, οργάνωση ή πρόσωπο»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook