Μαρίνα Σπανού: «Όταν τραγουδούσα στον δρόμο, ήταν αμήχανο να μου αφήνουν χρήματα» (βίντεο)
«Το συναίσθημα του να τραγουδάς στον δρόμο είναι μαγικό. Ο κόσμος που σταματούσε και για λίγα δευτερόλεπτα με κοιτούσε στα μάτια, το βλέμμα είναι συγκλονιστικό”
Η Μαρίνα Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στο Στούντιο 4 και μίλησε για την πορεία της και τις εμφανίσεις της σε γνωστή μουσική σκηνή.
Η κόρη του Χρήστου Σπανού και της Μελίνας Παιονίδου βρέθηκε στην απογευματινή εκπομπή και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, όταν ακόμη έπαιζε μουσική στον δρόμο.
Ειδικότερα, η Μαρίνα Σπανού ανέφερε: «Όταν έπαιζα μουσική στον δρόμο, κατάλαβα ότι έχω γεννηθεί για να κάνω αυτό. Ένιωσα τόσο ελεύθερη και τόσο προστατευμένη με έναν τρόπο. Όταν αποφάσισα να βγω στον δρόμο, ήταν μία περίοδος που ήμουν πολύ φρικαρισμένη με τις Πανελλήνιες, και ακούω έναν μουσικό με ένα πιάνο. Στάθηκα, τον άκουσα και μαγεύτηκα τόσο πολύ. Λέω κι εγώ «έτσι θέλω να κάνω». Είχα γράψει κάποια τραγούδια που ντρεπόμουν να δημοσιοποιήσω. Όταν πήρα την απόφαση να βγω στην Αρεοπαγίτου, είπα στους γονείς μου ότι θα βγω.
Δίνω το τελευταίο μάθημα στις Πανελλήνιες και τους είπα ότι θα βγω. Πήραμε το ηχείο που ήθελα να χρησιμοποιήσω και βγήκα με κάποιους φίλους. Έτσι, μία Κυριακή πριν το σούρουπο, εμφανίστηκα και ο πατέρας μου “έσκασε” με μαύρα γυαλιά και με κέρασε μια μπύρα μέσω της κολλητής μου. Από εκεί με ακολουθεί πάντα».
Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήταν ο δρόμος όπου επέλεξε να πάει και ανέφερε: «Υπάρχουν πιάτσες στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, νιώθουν ότι τους ανήκει. Υπάρχουν άνθρωποι που τραγουδούν εκεί 7-10 χρόνια. Στο εξωτερικό αν δεν κάνουν λάθος, υπάρχουν διαγωνισμοίγια τα μετρό, που διαλέγουν ποιος καλλιτέχνης θα κάνει perform ποια ώρα».
Έπειτα, η τραγουδίστρια μίλησε για το τι ένιωσε όταν ερμήνευε για τον κόσμο και τις συναναστροφές που είχε με τους περαστικούς: «Το συναίσθημα του να τραγουδάς στον δρόμο είναι μαγικό. Ο κόσμος που σταματούσε και για λίγα δευτερόλεπτα με κοιτούσε στα μάτια, το βλέμμα είναι συγκλονιστικό. Τώρα ας πούμε το αποφεύγω στις συναυλίες, επειδή είναι και πολύς ο κόσμος, σπάνια εστιάζω στα μάτια. Τότε επειδή ήταν λίγοι οι περαστικοί τους κοιτούσα όλους στα μάτια». Όταν αποφάσισα να μείνω στην Ελλάδα, ο στόχος μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ήταν αμήχανο όταν κάποιος μου άφηνε χρήματα, έλεγα ευχαριστώ και κάπως τους κοιτούσα. Μου άφηναν στην πορεία λουλούδια και σημειώματα. Με έπαιρναν σφιχτές αγκαλιές και ήταν συγκλονιστικό».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Γη χτυπήθηκε από τη μεγαλύτερη ηλιακή έκλαμψη του 2025 – Κίνδυνος για παγκόσμιο μπλακ άουτ
- Αχαΐα: Ασύλληπτη τραγωδία με το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Έπεσε μαζί με έναν 25χρονο ενώ έπαιζαν
- Δονούσα: 1,7 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο σε 63χρονο που είχε κλεισμένες σε βρώμικους χώρους 58 υποσιτισμένες γάτες (βίντεο)
- J2US: Πασίγνωστος ηθοποιός δέχτηκε πρόταση με coach την κόρη του
- Προφυλακίστηκε ο ιερέας youtuber που πουλούσε ναρκωτικά και διακινούσε παράνομα μετανάστες μαζί με άλλα 3 μέλη του κυκλώματος – Νέοι διάλογοι στο φώς
- Τον χώρισε και την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει βίντεο από προσωπικές τους στιγμές – Συνελήφθη 19χρονος για revenge porn σε βάρος ανήλικης
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Το καυτό φιλί με φόντο τον Πύργο του Άιφελ – Φωτογραφίες
- ACTION 24 – «Καλύτερα Αργά»: Καλεσμένος ο Γιώργος Καραμίχος – Απόψε τα μεσάνυχτα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook