Ίαν Στρατής: Τι απαντά για το ενδεχόμενο γάμου με τη Μαίρη Συνατσάκη (βίντεο)
“Θα το κάνουμε κάποια στιγμή πιστεύω απλά όχι στο κοντινό μέλλον».
Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» έδωσε ο Ίαν Στρατής, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη, την κόρη τους αλλά και τα επαγγελματικά του βήματα.
Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» εξήγησε ότι δεν τον απασχολούν τα αρνητικά σχόλια που γίνονται επειδή αποφάσισαν με τη σύντροφό του να μην κάνουν βάφτιση αλλά ονοματοδοσία. Επίσης, εξομολογήθηκε ότι νιώθει ως παράπονο το ότι έχει δεχτεί διάκριση από σκηνοθέτες επειδή δεν έχει πραγματοποιήσει σπουδές στην υποκριτική, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με τις δουλειές που έχει κάνει.
Για την κόρη του
«Νιώθεις αγχωμένος, χαρούμενος, συγκινημένος και πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Βλέπεις συνεχώς να μεγαλώνει, να μαθαίνει καινούργια πράγματα, βλέπεις και πτυχές του εαυτού σου μέσα. Είναι τρομερό συναίσθημα».
«Η πρώτη της τρισύλλαβη λέξη ήταν μουσική. Εδώ και πολύ καιρό λέει μαμά, μπαμπά».
Για τη Μαίρη Συνατσάκη
Για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τη Μαίρη Συνατσάκη, είπε:
«Το μέλλον θα δείξει, δεν ξέρουμε ούτε εμείς, δεν έχουμε κάτι προγραμματισμένο αλλά μπορεί και να έρθει. Θα το κάνουμε κάποια στιγμή πιστεύω απλά όχι στο κοντινό μέλλον».
Κλείνοντας, ο Ίαν Στρατής εξήγησε ότι δεν τον νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια που δέχεται επειδή αποφάσισαν με τη Μαίρη Συνατσάκη να μη βαφτίσουν την κόρη τους: «Δεν με ενοχλούν τα σχόλια που γίνονται επειδή δεν βαφτίζω την κόρη μου, αρκεί να μη με ενοχλήσουν όντως στην κανονική μου ζωή. Το να τα βλέπω δε με νοιάζει και τόσο πολύ. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι η νονά του παιδιού μας ό,τι και να γίνει».
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την παράσταση «Ωραία μου κυρία» στην οποία πρωταγωνιστεί, την καθημερινότητα με την κόρη του και το ενδεχόμενο να νυμφευθεί τη Μαίρη Συνατσάκη.
«Δουλεύω με καταπληκτικούς συντελεστές, ηθοποιούς. Κάθε μέρα ‘τσιμπάω’ και μια συμβουλή από κάποιον. Από μικρός ξέρω ότι είμαι λίγο ευαίσθητος, όλα αυτά που είναι οι καλλιτέχνες».
Αναφέρθηκε όμως και στις διακρίσεις που δέχεται επειδή δεν έχει τελειώσει Δραματική Σχολή : «Δεν θα έλεγα ότι δέχθηκα πόλεμο, ίσως μία διάκριση που υπάρχει ακόμα στους περισσότερους σκηνοθέτες, επειδή δεν έχω βγάλει δραματική σχολή. Το νιώθω σαν παράπονο μέσα μου αλλά νομίζω ότι κάνω διαρκώς πολύ καλές δουλειές και είμαι πολύ ικανοποιημένος».
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη από μαχαιριές – «Δεχτήκαμε επίθεση» λέει ο σύντροφός της που φέρει ελαφρά τραύματα
- Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3: Ο Δικέφαλος ξεπέρασε τα καναρίνια και την ατυχία και έφτασε στο διπλό παρά τις αναγκαστικές αλλαγές
- Είχε… τυφώνα Τετέι κόντρα στη «θύελλα» για το 5Χ5 ο ασταμάτητος Παναθηναϊκός!
- Ο ΟΦΗ.. αρνήθηκε να χάσει και στέρησε τη χαρά της νίκης από τον Αστέρα
- Μερτς: Καταστροφή το αποτέλεσμα στο Μεκλεμβούργο, υπόσχεται να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και δεν παραιτείται
- Βόλος – ΑΕΚ 1-2: Σούπερ Γιόβιτς γλίτωσε την Ένωση από νέα «γκέλα» στη Super League
- Γερμανία: Πρωτιά για το ακροδεξιό AfD στο Μεκλεμβούργο, «βυθίζεται» το κόμμα του Μερτς στο 5,5% – Η Αριστερά επικρατεί στο Βερολίνο
- Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1: Ο Σάλιακας στο 92′ λύτρωσε τους Ερυθρόλευκους!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook