"Απασφάλισε" ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο παίκτης της Μπλε ομάδας που αποχώρησε από το "Survivor 4" την περασμένη βδομάδα.

Ο Ταβλαδάκης δήλωσε πως τον έχει “ρίξει” ψυχολογικά η αποχώρησή του, καθώς δεν περίμενε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ μίλησε για την στρατηγική που ακολουθεί ο Τζέιμς στο “Survivor 4″, αλλά και για τους φίλους του την Άννα Μαρία και τον Νίκο.

Απηύδησα και γύρισα και είπα στην Άννα Μαρία ότι με αυτά που κάνουν, θα τους περιμένει ο κόσμος έξω με τις ντομάτες. Τους είπα να ηρεμήσουν λίγο. Ο Τζέιμς είναι πίσω από όλα, πίσω από καθετί που συμβαίνει εκεί. Μαζί με την Άννα Μαρία κινούν τα νήμα και υποκινούν καταστάσεις. Ο Νίκος είναι ένα καλό παιδί, αλλά είναι υποχείριο στα χέρια αυτών των δύο. Οι τρεις τους είναι ηθοποιοί απ’ τους λίγους, ειδικά ο Τζέιμς”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Ο Τζέιμς ήθελε να τα ξέρει όλα, να μαθαίνει για όλους και για όλα, ώστε να ξέρει πού μπορεί να χτυπήσει τον καθένα. Όταν ήταν βράδυ, τον είχα πετύχει 2-3 φορές, να λέει ότι φεύγει και να κρύβεται πίσω από τα δέντρα και να κρυφακούει τι λέμε. Ο Τζέιμς αποκαλούσε τον Πάνο “μισθοφόρο” και ότι κάθεται για τα χρήματα”.

Όσο για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα, ο Ταβλαδάκης δήλωσε πως γνώριζε τον πρώτο πριν από το παιχνίδι, ενώ την παίκτρια την ήξερε μόνο σαν παρουσία και δεν έκαναν παρέα. Σχετικά με τη συμπεριφορά της Μαριαλένας στο “Survivor 4”, είπε:

“Η Μαριαλένα κατάλαβε μετά από πολλά πράγματα που έγιναν, ότι τόσο καιρό ήταν με τα λάθος άτομα. Εγώ είχα πει στον Σάκη ότι στη θέση του δεν θα έμπαινα στο παιχνίδι. Η σχέση τους είναι αυτή που πρέπει να είναι. Ίσως να έχει αισθήματα ακόμη για τη Μαριαλένα”.

Τέλος, ο Γιώργος Ταβλαδάκης ανέφερε πως ο Αλέξης Παππάς είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης του ριάλιτι και θεωρεί πως θα μείνει μέχρι το τέλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook