Η ανάρτησή του τραγουδιστή το 2017, τον βάζει σε δύσκολή θέση στις καρδιές του κοινού. Δείτε τι δήλωνε δημόσια ως τηλεθεατής τότε του ριάλιτι.

Παραμένει στο Survivor 4, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα απασχολήσει έντονα τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media. Ο Τριαντάφυλλος είναι ίσως ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης για φέτος, την ώρα που οι συμπαίκτες του τον βγάζουν ξανά και ξανά υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το Πρωινό του ANT1 παρουσίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ παρουσίασε μια ανάρτηση του Τριαντάφυλλου από το 2017, τότε που τραγουδιστής παρακολουθούσε φανατικά το ριάλιτι ως τηλεθεατής.

«Είχε κάνει ένα post ο Τριαντάφυλλος το 2017 και έγραφε: Ρε Ντάνο αγόρι μου, πάλι φοβήθηκες να ψηφίσεις την Βαλαβάνη που σε όλες της ψηφοφορίες σε έβγαζε για να φύγεις; Εσύ είσαι ο σκληρός άνδρας ο δίκαιος; Εσύ που γνώριζες πως θα είναι προτεινόμενη και πάλι η ….

Και τα βάζεις με τον Σπαλιάρα; Δεύτερο φάουλ, το τρίτο πάλι θα σε καταλάβουν όλοι τι είσαι, πόσα πρόσωπα έχεις, κρίμα που σε στήριζα τόσο καιρό», ανέφερε η ανάρτηση.

Και πού να φανταζότανε άραγε ο Ντάφυ, ότι 4 χρόνια μετά θα πρωταγωνιστούσε ο ίδιος στο Survivor. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 00:31:15

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook