Γαρυφαλλιά Καληφώνη: “Η γιαγιά μου πριν χρόνια μού είχε βρει στο φλυτζάνι τα αρχικά του Χρήστου Μάστορα” (βίντεο)
«Αν ο Χρήστος μού κάνει πρόταση γάμου αύριο, θα έλεγα “ναι”, είναι ο άνθρωπος μου».
Καλεσμένη στο podcast του Ανέστη Ευαγγελόπουλου βρέθηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και μίλησε για τη ζωή, τα media και τον έρωτα της ζωής της.
Το γνωστό μοντέλο και influencer πέρασε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον αγαπημένο της, Χρήστο Μάστορα.
«Τον ερωτεύτηκα γιατί είναι ευφυής, πολύ καλός άνθρωπος, δοτικός, πολλά μπορώ να σου πω», απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.
Κατόπιν για το αν θέλει να παντρευτεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε: «Την άρπαξα την ανθοδέσμη στον γάμο της Ανδρομάχης από τα χέρια άλλης κοπέλας. Αυτό δεν ήταν προάγγελος ότι θέλω να παντρευτώ, δεν το σκέφτομαι. δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Η ιδέα του γάμου νιώθω ότι δεν μου ταιριάζει. Μπορεί και στο πίσω μέρος του μυαλό μου να έχω και το ότι ο γάμος μπορεί να χαλάσει μια σχέση. Σίγουρα τώρα που μιλάμε δεν είναι κάτι που θα ήθελα».
«Αν ο Χρήστος μού κάνει πρόταση γάμου αύριο, θα έλεγα “ναι”. Είναι ο άνθρωπός μου ο Χρήστος, αυτό το ήξερα από όταν τον κοίταξα. Ήξερα ότι υπάρχει μέλλον. Ήξερα ότι με τον άνθρωπο θα περάσω χρόνια και θα μάθω πολλά. Ήταν καρμικό. Δεν πήγα σε κάποια καφετζού, αλλά η γιαγιά μου, που δεν είναι πια στη ζωή, μου είχε βρει τα αρχικά του πριν πολλά χρόνια. Έλεγα “τι λέει μωρέ;”», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.
Στη συνέχεια για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί η ίδια είπε: «Τα έχουμε συζητήσει όλα αυτά (σ.σ για την επιθυμία του Χρήστου Μάστορα να γίνουν γονείς). Πιστεύω θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Η ηλικία είναι και ένας παράγοντας που πιέζει κάποιες φορές, όχι τόσο τον άντρα αλλά τη γυναίκα, αλλά και πολλοί άντρες το σκέφτονται. Τον Χρήστο δεν το πιέζει αυτό, δεν μου το έχει εκφράσει ποτέ».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 19’ λεπτό και μετά:
Ολες οι Ειδήσεις
- To «Χωριάτικο»: Ολοκλήρωσε την απολογία του ο Άγγελος Γιαννακόπουλος – Ισχυρίζεται φορολογικές παραβάσεις , αρνείται την απάτη
- Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία της Γκράβας αλλά χωρίς θέρμανση – Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Απορρίφθηκε η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους – Παραμένει η συνεπιμέλεια
- Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με τον χάρτη του τουρκολιβυκού μνημονίου: «Είναι παράνομο, η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
- Βασίλης Μπισμπίκης: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε – Η τούρτα και η αφιέρωση
- Πώς περιγράφεται το Allwyn | McLaren Racing LIVE IN ATHENS σε μόλις τρεις λέξεις;
- Under The Greek Sun: Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα με επώνυμες παρουσίες και ισχυρό κοινωνικό μήνυμα
- Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τα 57: Οι οικογενειακές φωτογραφίες και η ευχή του γιου της, Άγγελου Λάτσιου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook