Οι κριτές του MasterChef αφού αξιολόγησαν τα πιάτα θα ανακοινώσουν απόψε στους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας τα αποτελέσματα της δοκιμασίας

Η μέρα του συμβουλίου στο MasterChef ήρθε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, στο τραπέζι.

Οι Κόκκινοι με αρχηγό τη Λία Μακροστέργιου και οι Μπλε με αρχηγό τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ακούνε, ένα προς ένα, τα σχόλια, τις επιβραβεύσεις, τον θαυμασμό αλλά και τις ενστάσεις, για το ταίριασμα των πιάτων τους με τις διαφορετικές σαμπάνιες, που δοκίμασαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef η Μαργαρίτα είναι απογοητευμένη και εκφράζει παράπονα για την ομάδα της, δηλώνοντας ότι νιώθει πως δεν την υποστήριξαν οι συμπαίκτες της, καθώς εκείνη δεν ήθελε να εκθέσει κανέναν από αυτούς.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης σχολιάζει το γλυκό του Στέφανου στη συγκεκριμένη ομαδική δοκιμασία, λέγοντας: «Καλή η προσπάθεια του Στέφανου, αλλά όχι για MasterChef, τουλάχιστον. Τέλος πάντων, δεν είμαι ευχαριστημένος».

Επίσης, η Μαρία, σχολιάζοντας τις επιλογές του Στέφανου δηλώνει ότι είναι ένας μάγειρας που του αρέσει να παίρνει ρίσκα, αλλά «τα ρίσκα καλό είναι να τα παίρνεις όσον αφορά τον εαυτό σου, όταν παίρνεις στο λαιμό σου μία ολόκληρη ομάδα, πρέπει λίγο να σκέφτεσαι πιο συνετά και όχι να ρισκάρεις τόσο πολύ».

Τέλος, η Μαργαρίτα να προσπαθεί να εξηγήσει στους κριτές τι εννοούσε όταν τους είπε ότι δε θα άλλαζε τίποτε στο μενού, ένα γεγονός που τη στενοχώρησε αρκετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το προβάδισμα για τη νίκη έχει η κόκκινη ομάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook