Την έκπληξη έκανε στις εκλογές η απήχηση που είχε το κόμμα «Νίκη» που συγκέντρωσε 2,47%.

Το κόμμα «ΝΙΚΗ» πήρε συγκεκριμένα 172.000 ψήφους στις εκλογές, ενώ σύμφωνα με τη πρώτη δημοσκόπηση της Κάπα Research δεν αποκλείεται να το δούμε να μπαίνει στη Βουλή καθώς καταγράφηκε να συγκεντρώνει στις δεύτερες εκλογές που θα γίνουν ένα 3,2%Κάπα

Το κόμμα «ΝΙΚΗ» ξεκινούσε τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις με προσευχή και την εικόνα της Παναγιάς με τον Ιησού στη σκηνή.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok έχει ήδη 200.000 προβολές και παρουσιάζει τα μέλη του κόμματος, σε μια συγκέντρωση μετά το Πάσχα, να προσεύχονται, έπειτα από σχετική παρότρυνση του προεδρείου, με το αναστάσιμο «Χριστός Ανέστη».

@spirosdelnorte

Έτσι ξεκινάει μια προεκλογική σύναξις του κόμματος ΝΙΚΗ …..Με προσευχή και την Παναγιά

♬ Emotional Cinematic Sad Violin and Piano – ISAo

Μεταξύ των υποψηφίων του νέου κόμματος ΝΙΚΗ ήταν και την ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου.


Η υποψήφια βουλευτής διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τα τελευταία εκλογικά στοιχεία από το νομό Ιωαννίνων (ενσωμάτωση 99,80% με 509 από 510 ΕΤ και ενσωμάτωση σταυρών 92,16% με 470 από 510 ΕΤ) η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου είχε λάβει 1.281 ψήφους, ενώ το κόμμα της, η ΝΙΚΗ είχε λάβει συνολικά 2.446 ψήφους (2,47%).

Όπως αναφέρει το βιογραφικό της, η Μαρία Εζνεπίδου γεννήθηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, ενώ η καταγωγή της οικογένειάς της είναι από την Καππαδοκία και είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, που διεκδίκησε την ψήφου του κόσμου στις εκλογές, είναι απόφοιτος του Τμήματος Γραφικών Τεχνών και καλλιτεχνών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών και απόφοιτος της ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ, ενώ παρακολούθησε πολλά σεμινάρια εκπαιδευτικού, κοινωνικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου, καθώς και πέντε έτη σχολής βυζαντινής μουσικής.

Εργάστηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο, τον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων και ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικό Λύκειο και σε ΙΕΚ.

Μεγάλωσε στην Κόνιτσα, σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα και ζει εκεί μέχρι σήμερα. Επισκέπτεται πολύ συχνά την Κόνιτσα και την περιοχή Ιωαννίνων. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook