Ο Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει στο Καλοκαίρι #not στριφτή κρεατόπιτα με πράσα και άνηθο.

Υλικά: 1 συσκευασία φύλλα Βηρυτού, 1 κιλό μοσχάρι χοντροκομμένο, 2 πράσα, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, 1 άνηθο, ½ μαϊντανό, 1 κ.σ κουρκουμά, 1 κουταλιά βούτυρο λιωμένο και 1 αυγό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις