Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Νετς (91-97), όμως ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έλαμψε στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Μιλγουόκι στο Summer League του Λας Βέγκας.

Βρισκόταν στο Λας Βέγκας αρκετές ημέρες, γυμναζόταν με τον Μπόμπι Πόρτις, έκανε υπομονή μέχρι να φτάσει το Letter of Clearance και το βράδυ της Τετάρτης (11/8) ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα των Μπακς στο Summer League στο οποίο συμμετέχουν και οι 30 ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Έλληνας περιφερειακός, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές, έπαιξε και στη θέση του σμολ φόργουορντ αλλά και σε εκείνη του πόιντ γκαρντ στην αναμέτρηση με τους Μπρούκλιν Νετς (91-97), έδειξε καλά στοιχεία και στην οργάνωση και στο σκοράρισμα αλλά και στην προσωπική άμυνα.

Υπό το βλέμμα του Θανάση Αντετοκούνμπο και του Τζορτζ Χιλ, ο Καλαϊτζάκης έκλεισε τον αγώνα με 12 πόντους (3/4 δίποντα, 6/7 βολές) και τρεις ασίστ, στο τέλος βούτηξε στο παρκέ και τραυματίστηκε στον γοφό, συνολικά όμως έζησε μια όμορφη εμπειρία που θα του δώσει περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια την ώρα που οι άνθρωποι των Μπακς αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τις δυνατότητές του. Κι ας έκανε τέσσερα λάθη.

Ο Τζόρνταν Νουόρα (22 πόντοι από 8/15 δίποντα, 1/11 τρίποντα και 3/3 βολές) και ο Στίβεν Ένοχ (15 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερ των Μπακς, την ώρα που ο Καμ Τόμας (22 πόντοι) ξεχώριζε από τους νικητές που είχαν 6/28 τρίποντα και 14 ασίστ για 20 λάθη.

Την κακή στιγμή της βραδιάς, τέλος, την είχε ο Μαμάντι Ντιακίτε που έριξε σφαλιάρα στον Ρέτζι Πέρι με αποτέλεσμα να αποβληθεί με αντιαθλητικό φάουλ στα τέλη του πρώτου μέρους.

SPORT24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook