Πρεμιέρα θα έχει την προσεχή Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η εκπομπή «MEGA Καλημέρα», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έρχεται στην πρωινή ζώνη του MEGA με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.

Βασικό ρόλο στην εκπομπή θα έχει ο Κώστας Τσούρος, ο οποίος μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την έναρξη της νέας εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού

«Από Δευτέρα θα λέμε καλημέρα με όλο τον κόσμο. Θα γίνουμε μια παρέα με τους τηλεθεατές. Και οι τέσσερις έχουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά, οπότε ο κόσμος θα ταυτιστεί με κάποιον από εμάς και θα είναι μαζί μας να λέμε καλημέρα. Η εκπομπή θα είναι ψυχαγωγική, αλλά δεν θα λείπει η ενημέρωση. Θέλουμε να χαρίσουμε γέλιο και να είμαστε μια παρέα με τους τηλεθεατές. Το ΜEGA φέτος έχει τεράστιο και φανταστικό πρόγραμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook