Όσα είπε ο Τάσος Χαλκιάς στον Κώστα Τσουρό για το περισταστικό με την Ιωάννα Μαλέσκου

Στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” και στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης το πρωί της Τετάρτης ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολυσυζητημένη συνάντησή του με την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τη σύζυγό του.

Για το άβολο περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: “Σαν άκουσμα πρόσφατα, μέσα στον κορονοϊό, η επικοινωνία μου με μία συνάδελφό δική σας και ατύχησε, δεν πήγε καλά, έγραψαν για μένα ότι είμαι σεξιστής γιατί την είπα ‘κούκλα μου, κορίτσι μου’. Θεωρήθηκε σεξιστικό. Τι σημαίνει ότι εγώ τη θέλω και της το λέω δημόσια; Αν σημαίνει αυτό, που είναι το κακό να τη θες και να της κάνεις ανοιχτά ένα κοπλιμέντο; Από θαυμασμό την είπα κούκλα μου. Από τι άλλο; Ιδιαιτέρως από θαυμασμό. Είναι ιδιαίτερα όμορφη κοπέλα”.

Συμπλήρωσε: “Για να το ξεκαθαρίσω το θέμα με την κοπέλα αυτή, όλη η ιστορία με την Ιωάννα ήταν μία κακή επικοινωνία. Η Ιωάννα είναι νέα στη δουλειά και πρέπει να μάθει πολλά πράγματα ακόμα. Εκείνο που πρέπει να μάθει πάνω από όλα είναι πως όταν είσαι οικοδέσποινα, πρέπει να είσαι ευγενέστατη. Πρέπει να γνωρίζεις ποιον κάλεσες στο σπίτι σου. Ένιωθα ότι δεν με γνώριζε” και συνέχισε: “Όταν είπε ότι ξεκίνησα με το “Λαβ Σόρρυ” έπαθα τραλαλά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι εννοούσε. Ήταν μία προσβολή που ούτε κατάλαβε ότι την έκανε. Δεν έχω μιλήσει μαζί της. Ούτε τότε μιλήσαμε. Μιλούσε μόνη της κι εγώ απαντούσα”.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε: “Τι να μιλήσουμε; Πότε να μιλήσω; Όχι βέβαια. Όταν πήγα στο σίριαλ ο Πέτρος δεν είχε συλληφθεί. Μόνο ψίθυροι υπήρχαν, όπως υπήρχαν και παλιότερα. Του τηλεφώνησα όταν μου πρότειναν τον ρόλο στη σειρά και του το είπα και μου είπε ‘να πας’. Ήμασταν συνεργάτες και φίλοι. Από τότε που συνέβη όμως αυτό δεν έχω επικοινωνήσει με τον Πέτρο γιατι δεν μου έχει ‘κάτσει’ όλο αυτό το πράγμα που έχει κάνει. Θα τελειώσει αυτή η ιστορία, θα πάρω τις αποστάσεις μου, θα δω εάν υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω και πάλι μαζί του”.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τη σύζυγό του λέγοντας: “Γνωριστήκαμε στη σχολή και από τότε δεν ζήσαμε μακριά παρά ελάχιστα διαστήματα. Εξακολουθούμε και είμαστε μαζί παρόλο που τώρα δεν ζούμε κάτω από την ίδια στέγη, για καθαρά πρακτικούς λόγους. Έχουμε ένα σπίτι, μένει και η κόρη μας μαζί μας. Εγώ δεν κοιμάμαι κάθε μέρα εκεί, έχω ένα γραφείο και μένω κοντά στη σχολή που είχα. Η σχολή μου έχει αφήσει χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Τα έχω χάσει όλα, και το σπίτι μου και το αυτοκίνητό μου και του γιου μου”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook