Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή, τις δύσκολες συνεργασίες και τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον σύζυγό της, Άρη.

«Στο πρώτο παιδί ήμουν πολύ καλά στο σπίτι μου. Μετά άρχισε να μου λείπει η τηλεόραση. Ήθελα να επιστρέψω με κάτι που με εκφράζει», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η ίδια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

«Είπα αμέσως ναι στην Ελεονώρα όταν μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Είναι σημαντικό σε αυτή την δουλειά να νιώθεις ότι οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου είναι φίλοι σου. Η Ελεονώρα στα break αν δει πως κάποιος από εμάς έχει κάτι, μας στέλνει χαρτάκι για να δει τι έχουμε».

Οικογένεια και δουλειά

«Θέλω να περνάω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου. Ο Άρης ήταν ο πρώτος που μου είπε θέλω να δουλέψεις, με στηρίζει. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας», είπε.

«Είχα πολλές κακές τηλεοπτικές στιγμές. Πέρασα όμορφα αλλά και δύσκολα στην τηλεόραση. Δεν είναι όλοι οι συνάδελφοι καλοί, πρέπει να πατάς γερά τα πόδια σου σε αυτή τη δουλειά».

«Η Ελεονώρα μόλις της είπα ότι είμαι έγκυος μου είπε ότι θέλει να μου βαφτίσει το παιδί. Χαίρομαι που με την Ελεονώρα γίναμε οικογένεια», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook