Γλυφάδα – Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ανήλικοι δράστες κλέβουν σπίτι στην Γλυφάδα
Για 12 λεπτά «πολιορκούσαν» τη μονοκατοικία στην Γλυφάδα. Τρεις ανήλικοι έχουν βάλει στο μάτι το ποδήλατο στη βεράντα κι ένα ηλεκτρικό πατίνι στο πίσω μέρος.
Κάνουν βόλτες γύρω από το σπίτι ψάχνοντας τρόπο να μπουν στην αυλή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Για καλή τύχη των ιδιοκτητών και κακή δική τους, κάμερα καταγράφει την κάθε τους κίνηση.
«Τρύπωσαν» ανενόχλητοι
Στην αρχή, οι τρεις ανήλικοι κακοποιοί δε διστάζουν να πλησιάσουν από την κεντρική εξώπορτα. Δείχνουν το ποδήλατο που έχουν βάλει στο μάτι και αποφασίζουν να δουν μήπως μπορούν να μπουν από το πλάι.
Το μετανιώνουν, επιστρέφουν και ο μεγαλύτερος σκαρφαλώνει πάνω στην πόρτα, το ξαναμετανιώνουν, κι αυτήν τη φορά πάνε από την άλλη πλευρά του σπιτιού.
Ο μεγαλύτερος δείχνει το ηλεκτρικό πατίνι, ο μικρότερος ενθουσιάζεται και ο τότε ο «αρχηγός» της συμμορίας τού κλείνει το στόμα για να μην ακουστεί. Ξαναφεύγουν. Οι δύο έρχονται ξανά μπροστά για να κρατούν τσίλιες, την ώρα που ο μεγαλύτερος σκαρφαλώνει τον πλαϊνό φράχτη και μπαίνει στον κήπο.
Έρχεται κι αυτός μπροστά, τραβά την μπλούζα στο κεφάλι του για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του και πάει προς την βεράντα, κάτι όμως τον φοβίζει και φεύγει γρήγορα πάλι προς το πλάι.
Στην αρχή, βγάζει την τσάντα που είναι στο ηλεκτρικό πατίνι, παίρνει από μέσα ένα ζευγάρι γυαλιά και την αφήνει επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα στα φυτά.
Ύστερα γυρίζει, αρπάζει το πατίνι και ξαναπάει στην μπροστινή είσοδο. Προσπαθεί, ανοίγει τελικά διάπλατα την πόρτα, φεύγει και ύστερα ξανάρχεται πάλι, καβαλάει το πατίνι και ξαναφεύγει.
Ένα λεπτό μετά, μαζί με ένα ακόμα αγόρι, μπαίνουν για μία ακόμα φορά στην αυλή και κατευθύνονται στην πλευρά που είναι το ποδήλατο. Βρίσκουν μια καρέκλα, πατάει ο μεγαλύτερος επάνω, ύστερα σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι αθόρυβα, παίρνει το ποδήλατο, το δίνει στον συνεργό του, εκείνος το παίρνει και τελικά γίνονται «καπνός».
Δεν κατάλαβαν τίποτα
Όσο δρούσαν οι ανήλικοι στην αυλή, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήταν μέσα. Κατάλαβαν ότι είχαν μπει κλέφτες σχεδόν 20 λεπτά μετά, όταν έφτασε ο γιος τους και είδε τη πόρτα της εισόδου ορθάνοιχτη.
Μέχρι στιγμής, οι νεαροί δεν έχουν συλληφθεί, όμως τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.
To βίντεο από το MEGA:
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κάιρο: Kοινή εμφάνιση στα λαμπερά εγκαίνια του Grand Egyptian Museum
- Oλυμπιακός – Άρης 2-1: Με Ποντένσε και Ταρέμι πάτησε κορυφή και κοιτάζει Αϊντχόφεν
- Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο Περιστέρι
- Η Ιωάννα Μπέλλα: «Σταματήστε – Τα σχόλια για το σώμα και την εμφάνιση μου είναι bullying»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η πρώτη εμφάνιση στη λαμπερή δεξίωση προς τιμήν Αμερικανών πεζοναυτών (βίντεο)
- Βεντέτα στα Βορίζια: Πριν 70 χρόνια το χωριό βυθίστηκε στο πένθος – 6 νεκροί και 14 τραυματίες
- «Γκέλα» του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό – Έχασε από το Βόλο με 1-0
- Το σπίτι που «ξύπνησε» τη βεντέτα στα Βορίζια – Ο «σασμός» που παραβιάστηκε και τα θύματα της αιματοχυσίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook