Συγκλονίζει ο χαμός μιας νέας γυναίκας στη Δράμα, που χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και κατέληξε. Η 43χρονη, μητέρα δύο μικρών παιδιών, δεν είχε εμβολιαστεί - γεγονός που η ίδια επισημαίνει στο τελευταίο μήνυμά της.

Μητέρα δύο παιδιών. Μόλις 43 χρόνων. Ο κορωνοϊός τη «θέρισε» μέσα σε τρεις εβδομάδες. Δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Παραπλανήθηκε από ανθρώπους που της έλεγαν να μην εμβολιαστεί. Και το μήνυμα που έγραψε στο κινητό της λίγο πριν διασωληνωθεί, είναι γροθιά στο στομάχι.

«Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια. Είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα, αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση. Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον λίγο η αναβλητικότητα μου, δεν το έκανα. Τί κέρδισα; Δεν κέρδισα … Το αντίθετο έχασα την ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου», έγραψε.

Δυστυχώς η Θεανώ βγήκε αληθινή. Τα όνειρά της έσβησαν μέσα στην μονάδα εντατικής του νοσοκομείου της Καβάλας.

Η Θεανώ αρχικά φοβόταν να κάνει το εμβόλιο. Μετά κάποιοι την έπεισαν να παραμείνει ανεμβολίαστη. Και μέσα από το νοσοκομείο έστειλε το δικό της μήνυμα χρησιμοποιώντας την τελευταία δύναμη που της είχε απομείνει ενώ το οξυγόνο της μειώνονταν μέρα με την μέρα.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε … ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός, ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία..», ανέφερε.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Θεανούς το ανήρτησε στο Facebook ο αδελφός της με την ελπίδα να διαβαστεί και να γλιτώσει, όπως λέει, έστω κι ένα παιδί την ορφάνια.

Πριν από λίγους μήνες, μέσα στην καραντίνα η Θεανώ κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τη μεγάλη της επιθυμία. Να ανοίξει τον δικό της παιδότοπο. Τα παιδικά χαμόγελα όμως «πάγωσαν». Και τα γέλια έγιναν θρήνος για μια γυναίκα που παρασύρθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας και θανάτου.

Το βίντεο από το ΜΕGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook