Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου μαγειρεύει στο ΟΡΕΝ μπακαλιάρο με πουρέ κουνουπίδι.

Υλικά: 500 γρ. φιλέτο κουνουπίδι, 10 τοματίνια, ½ κρεμμύδι, 1 σκόρδο, 1 κγ τζίντζερ, ½ τσίλι, 1 κς σκόνη κάρυ, 200 ml γάλα καρύδας. Υλικά για τον πουρέ κουνουπίδι: 1 μικρό κουνουπίδι, ½ κρεμμύδι, 100 ml κρέμα γάλακτος, 300 ml νερό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook